Deprecated: Required parameter $insert_data follows optional parameter $post in /customers/4/6/b/vcgrashoek.nl/httpd.www/wp-content/plugins/relevanssi/lib/indexing.php on line 397 - Volleybalclub Grashoek

Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

5 PUNTEN VOOR GRASHOEK DAMES31
mrt

De een na laatste thuiswedstrijd van het seizoen was er voor de dames van Grashoek een waar ze zelf de uitdaging moesten zoeken. Fortutas was al gedegradeerd en had alleen op vrijdag een team bij elkaar. Dus voor de 3e keer een wedstrijd op vrijdag. De openingsset gaf de verhoudingen goed weer. Met 25-5 werd deze gewonnen door de thuisploeg. Met wat positie wisselingen en eigen opdrachten in het team werden patronen doorbroken en moesten de dames op zoek naar afwisseling. In combinatie met wat concentratieverlies, wat meer dan logisch is, werden de volgende set er een met een draaglijkere setstand van 25-19. De derde set weer even gas gegeven en met 25-15 gewonnen. Het was af en toe genant maar het was niet anders. Zelf de motivatie zoeken om de winst te pakken en een plek te stijgen op de ranglijst, want dat was het resultaat bij een 4-0 winst. Grashoek deed wat het moest doen en pakte ook de laatste set en daarmee plek 7 op de ranglijst.

Volgende week reizen we naar Linne. Geen gemakkelijke tegenstander. Thuis werd er gemakkelijk gewonnen van Limac, maar daar zal en wil Limac vast revanche voor. We zijn gewaarschuwd. Aanvang wedstrijd is om 17 uur in Linne. Komen jullie weer kijken? Tot dan.

Terug
^ Terug naar boven