Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Extra info m.b.t. de jeugd

Toernooien

Bij de nivo teams wordt er gespeeld in toernooivorm. Deze teams zijn ingedeeld t/m december. In het nieuwe jaar worden deze spelers/speelsters indien nodig opnieuw ingedeeld in teams. Ze worden dan ingedeeld op het niveau waarop de spelers/speelsters op dat moment, zoals beoordeeld door de jeugdcommissie, het beste kunnen spelen.

Hoe laat aanwezig zijn op een training?

De jeugdleden dienen bij de trainingen een kwartier van tevoren aanwezig te zijn.

Hoe laat aanwezig zijn voor een wedstrijd?

De jeugdleden dienen voor een wedstrijd minstens een half uur van tevoren aanwezig te zijn.

Afmelden voor een trainingsavond

Jeugdleden die niet in staat zijn een trainingsavond bij te wonen, dienen zich bij hun eigen trainer af te melden. Het streven is dat iedereen zich z.s.m. afmeldt voor een training.

Afmelden voor een wedstrijd

Jeugdleden die een wedstrijd niet kunnen spelen, dienen dit z.s.m. door te geven aan de coach van hun eigen team. Jeugdleden moeten dit doorgeven aan Wendy Houben, zodat zij dit verder op kan pakken.

Schoolvakanties

In de schoolvakanties worden er voor alle jeugdleden geen trainingen gegeven. Voor de A, B en C jeugd kan hiervan worden afgeweken. Dit alleen als dit door de trainer wordt aangegeven.

Vervoer

Voor de jeugdleden wordt het vervoer als volgt geregeld:
De ouders worden gevraagd om een aantal keren per jaar de spelers te kunnen vervoeren. Dit wordt tijdig kenbaar gemaakt via het wedstrijdschema dat uw zoon/dochter ontvangt. Zo hebt u als ouder ruim de tijd om eventueel iets te kunnen regelen en/of ruilen. Mocht een bepaalde datum niet uitkomen, dan kunt u ruilen met een andere ouder of zelf voor iemand anders zorgen. Op deze manier worden de lasten gelijk verdeeld binnen het team.

Afmelden voor een wedstrijd i.v.m. weersomstandigheden

Als een coach beslist dat de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zodat het niet verantwoord is om met de leden een wedstrijd te gaan spelen.. belt de coach eerst met de jeugdcommissie om deze hiervan op de hoogte te stellen, zodat de jeugdcommissie de tegenpartij, scheidsrechter en de NeVoBo kunnen inlichten. Ook belt de coach natuurlijk alle teamleden op, zodat iedereen van het voorval op de hoogte zal zijn.

Kleding en schoeisel

Bij de training kan eigen kleding gedragen worden. Bij een wedstrijd wordt het op prijs gesteld dat men een korte, zwarte broek en witte sokken aan heeft. Het wedstrijdshirt wordt door de vereniging verstrekt. In de gymzaal mogen absoluut geen schoenen gedragen worden met een zwarte zool. Gymschoenen zijn dan ook daadwerkelijk verplicht! De wedstrijdshirts van de vereniging worden elk seizoen in een sporttas aangeleverd. Na elke wedstrijd worden de shirts weer opnieuw verzameld en deze worden dan bij toerbeurt gewassen door de ouders.

Algemene zaken voor de ouders van jeugdleden:

  • De ouders zijn altijd welkom om bij trainingen en wedstrijden te komen kijken.
  • Douchen verplicht voor alle jeugdleden met de trainingen en ook de wedstrijd.
  • Als er problemen zijn met bepaalde jeugdspelers betreffende hun gedrag wordt er contact met de ouders opgenomen.
  • Als kinderen zich niet helemaal lekker voelen of iets anders, even doorgeven voor het begin van de training of wedstrijd, hier kan dan rekening mee gehouden worden.
  • Afmelden van de vereniging graag bij Loes Maessen (loes_maessen@hotmail.com) en bij het secretariaat van VC Grashoek. Dit doe je door een mail te sturen naar secretariaat@vcgrashoek.nl.
  • De kinderen met lange haren deze graag vastmaken onder het volleyballen.
  • Vergaderingen van de verenigingen zijn belangrijk vooral voor de ouders van de jeugd.
  • De jeugd mag 4x meetrainen, daarna kan er worden beslist of ze lid worden.
  • Van de nieuwe leden hebben we de volgende gegevens nodig: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum. Stuur dit in een mailtje naar secretariaat@vcgrashoek.nl en er wordt z.s.m. contact met jou of je ouders/verzorgers opgenomen.
  • Wij zijn aangesloten bij de NeVoBo, voor de officiĆ«le ledenpas is er een digitale pasfoto nodig. Deze worden eenmaal per seizoen gemaakt door een fotograaf geregeld door VC Grashoek. Hiervoor krijgt men een oproep als een nieuwe foto nodig is. Nieuwe leden kunnen contact opnemen met Loes Maessen (loes_maessen@hotmail.com), zij beheert de ledenadministratie.
^ Terug naar boven
Volg ons nu ook op Twitter!