Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Info

InformatievoorzieningTellen en fluitenShirtbeheerReserveren gymzaalScheidrechter coördinatieScheidsrechtersSleutel adressenBar exploitatie De AnkerplaatsContributieKledingAan- en afmelden


Informatievoorziening

Website: http://www.vcgrashoek.nl
We streven naar een up to website m.b.t. teams, trainingstijden en ook naar het wedstrijdprogramma kunt u doorlinken. Wij vragen jullie om het nieuws door te geven aan onze webmaster, ook foto’s zijn van harte welkom dus bezoek de website regelmatig als u dit nog niet doet.

Weekblad: “Peel & Maas Nieuws”
Hierin staat elke week het programma en de uitslagen van de laatst gespeelde wedstrijden.

Oproep
Wij willen als vereniging steeds meer werken met post via email, hiervoor hebben wij e-mailadressen nodig. Ook graag melden als jullie e-mailadres veranderen zodat wij dit up to date kunnen houden. Dit graag mailen naar convolley@planet.nl.


Tellen en fluiten

Voor alle wedstrijden waar nodig delen wij de leden in voor te tellen en te fluiten. Kijk tijdig op het prikbord in de hal van de gymzaal of hier of je aan de beurt bent. Wij hangen dit zo snel mogelijk op als we de wedstrijden binnen hebben.

Als je niet kunt fluiten of tellen, ruil dan tijdig met iemand anders (bv. uit je team) en laat niet een ander team in de kou staan! Als je dit tijdig doet, geef je het door aan Bernadette Maessen (077-3077091) dan kan zij dit doorvoeren. Dus je zorgt zelf voor een vervanger! Ieder team speelt toch graag zonder problemen.


Shirtbeheer

Anke Reinders: (06) 20 29 13 83
Dorrie Reinders: (077) 307 46 91


Reserveren gymzaal

Jan Meulendijks: (077) 307 57 55


Scheidrechter coördinatie

Scheidsrechtercoördinator: Jos Engelen, tel 06-511 414 71
E-mail: engelen.jos@home.nl


Scheidsrechters

Scheidsrechters die onze thuiswedstrijden fluiten:
Ronald de Jongh (06) 14 27 24 96 Code R2
John Cuijpers (077) 307 73 35 Code R4
Mat Drissen (077) 850 05 13 Code R5
Kim Kluijtmans (077) 307 56 00 in opleiding
Thijs Sijben (077) 307 76 89 in opleiding
Christian Meulendijks (077) 462 07 83 in opleiding
Claudi Nouwen in opleiding
Meike Koch in opleiding
Dorrie Reinders (077) 307 46 71 in opleiding
Reserve:
Toon v.d. Werf (077) 307 62 87 Code R2
Algemeen scheidsrechter NeVoBo:
Marcel van Heugten (077) 307 70 21 Code 1
Toon v.d. Werf (077) 307 62 87 Code 2

Sleutel adressen

1. Bernadette Maessen

2. Peter Maessen

3. Marleen Spreeuwenberg


Barexploitatie de Ankerplaats

In de afgelopen seizoenen hebben wij als VC Grashoek de bar van de Ankerplaats geëxploiteerd op de zondagen dat er wedstrijden gespeeld werden. Sinds afgelopen seizoen ook op enkele zaterdagen, dit gaan we voortzetten dankzij een enthousiaste groep van vrijwilligers.

Zijn er nog mensen binnen onze vereniging die op deze zaterdagen tussen 15.30 uur en 22.00 uur willen komen helpen met de bardienst? Laat jullie horen bij Irene Couperus of Jan Gommans.


Contributie

De contributiebijdragen 2011-2012 zijn zoals afgesproken op de jaarvergadering van 15-06-2011 jl. als volgt vastgesteld:

 • Senioren € 207,50
 • Recreanten € 162,50
 • A-Jeugd € 157,50
 • B-Jeugd € 142,50
 • C-Jeugd € 125,00
 • Nivo spelers 1-6 € 100,00
 • Verenigingsleden € 15,00

Rekeningnummer VC Grashoek: 14.19.40.077

Sinds seizoen 2010/2011 werken we met automatische incasso, bij opgave ontvangt u een machtigingsformulier. De contributie wordt in twee gedeeltes geïnd. De betalingen geschieden begin juni en eind oktober.

Vragen over de contributie kunt u richten aan Remco Tielen 077-8516252 of per e-mail Remco-dyenne@ziggo.nl.

Kortingen voor de bewezen diensten in het seizoen 2010-2011 worden verrekend met de tweede helft van de contributie van 2011-2012.


Kleding

 • Jeugd:
  Bij de training kan eigen kleding gedragen worden. Bij een wedstrijd wordt op prijs gesteld dat men een korte zwarte broek en witte sokken aan heeft. Het wedstrijdshirt wordt door de vereniging verstrekt. In de gymzaal mogen geen schoenen gedragen worden met zwarte zolen.
 • Wedstrijdshirts:
  De wedstrijdshirts van de vereniging worden elk seizoen in een sporttas aangeleverd, na elke wedstrijd de shirts verzamelen en deze worden dan bij toerbeurt gewassen door de ouders. Op het einde van het seizoen moeten alle wedstrijdshirts ingeleverd worden.
 • Trainingspakken en sporttassen:
  Seniorleden die het komende seizoen geen actief volleybal gaan spelen dienen tegelijkertijd hier ook hun trainingspak en eventueel sporttas in te leveren; blijf je actief volleyballen binnen onze vereniging, dan hoef je deze zaken niet in te leveren.
 • Vrijwilligerskleding (zwarte verenigingspolo, scheidsrechtersshirts en commissieshirts):
  Vrijwilligers dienen deze kleding in te leveren als ze stoppen met hun vrijwilligerstaak.

Let op: Graag een briefje op de betreffende kleding spelden met jullie naam zodat deze inlevering goed geregistreerd kan worden, dit ook met betrekking tot de teruggaaf van de borg van een trainingspak. Deze borg wordt door de penningmeester verrekend met de contributie inning, hier krijg je een overzicht van met de contributiebrief. Enkele teams binnen onze vereniging hebben eigen tassen of teamkleding; het beheer hiervan blijft binnen het betreffende team en zodoende niet onder bovenstaande regeling.

Vragen: voor vragen kunt u zich wenden tot kledingbeheer.


Aan- en afmelden

Aanmelden schriftelijk bij postadres of via email naar Connie Gommans (077-3077597): convolley@planet.nl. Inleveren met vermelding:

 • Naam
 • Volledige adresgegevens
 • Telefoon (evt. mobiel)
 • Geboortedatum
 • E-mailadres

Tevens een digitale pasfoto nodig voor de ledenadministratie Nevobo, de ouders van onze jeugdleden vragen we toestemming om de schoolfoto’s van de Horizon te mogen gebruiken. Voor de overige leden hebben we eenmaal per jaar een fotograaf die kosteloos foto’s maakt die wij weer digitaal gebruiken.

Afmelden kan schriftelijk bij postadres of via email naar convolley@planet.nl maar kan ook telefonisch via bovenstaand nummer. Een lid wat afgemeld wordt dient ook de verstrekte verenigingskleding en/of sporttas te retourneren bij kledingbeheer.

De spelerskaart is persoonsgebonden (niet per vereniging) en geldig tot de hierop vermelde datum, als een lid naar een andere vereniging overstapt kan hij/zij deze spelerskaart gewoon meenemen, alleen vermelden bij de afmelding naar welke vereniging dan kunnen wij deze wijziging doorvoeren naar de NeVoBo toe.

Voor nieuwe jeugdleden hebben wij een infobrief opgesteld, kijk hiervoor op onze download pagina.

^ Terug naar boven
Volg ons nu ook op Twitter!