Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Bestuur & commissies

Bestuur

Voorzitter: Eddie K.

Penningmeester: Ria G.

Secretariaat: Elise C.

Bestuurslid: Christel J.

Bestuurslid: Remco T.

Bestuurslid: Rinke V.

Het bestuur heeft iedere eerste maandag van de maand een vergadering waarin allerlei dingen aan bod komen wat betreft de vereniging. Deze informatie zal zo nodig gecommuniceerd worden vanuit het bestuur naar de desbetreffende commissies en/of personen.

Mocht je onderwerpen hebben die besproken moeten worden, dan graag even melden bij één van de bestuursleden (persoonlijk, via telefoon of mail) of bij het secretariaat.


Alle taken van de commissies worden in overleg met het bestuur uitgevoerd. Geïnteresseerden die deel uit willen maken van één van deze commissies kunnen altijd contact opnemen met één van de bestuursleden.

Technische commissie:

Lieke v. M,

Taken: technisch beleid, teamindeling(en), afspraken trainers en coaches, trainingstijden en -dagen, scheidsrechters, teamopgave, teamzaken.

Jeugdcommissie:

Wendy H, Meike K, Bernadette M en Wilke V.

Taken: teamindeling jeugd, afspraken trainers en coaches van de jeugd, trainingsdagen en -tijden van de jeugd, zaken rondom de jeugdteams, teamopgave jeugd, competitieschema jeugd, scheidsrechters en tellers (vrijwilligersschema), vervoer van de wedstrijden, diverse jeugdacties.

Activiteitencommissie:

Christel J en Chantal T

Taken: organiseren van activiteiten binnen de vereniging (receptie, jeugdactiviteiten, mandarijnenactie, competitieafsluiting, etc.)

Sponsorcommissie:

Christel J, Eddie K en Christian M.

Taken: contacten met bestaande sponsoren en werving van nieuwe sponsoren.

Toernooicommissie

Yara C, Maud C, Dide H en Rinke V.

Taken: organiseren van mix- en beachvolleybaltoernooien, onderhoud van de beachvelden en gymzaal, organiseren van CMV-toernooien.

Commissie van beroep:

Deze taken worden op dit moment waargenomen door het bestuur.

Taken: wanneer er zich problemen voortdoen binnen de vereniging deze proberen op te lossen en te bemiddelen.

Barcommissie

Deze taken worden op dit moment waargenomen door het bestuur.

Taken: communicatie richting de Ankerplaats, handleiding voor de bardienst up to date houden, indeling van de bardiensten.

Commissie voor de kascontrole

Hetty J, Erna R en Martien S.

Taken: jaarlijks controleren van de boekhouding van de vereniging.

Kledingbeheer

Cindy v B en Nancy V.

Taken: het verdelen en onderhouden van alle clubkleding (incl. de sporttassen van de vereniging).

Scheidsrechtercoördinatie

Deze taken worden op dit moment waargenomen door het bestuur.

Taken: contact met de NeVoBo, begeleiding van scheidsrechters, scheidsrechteravond organiseren, administratie naar penningmeester VC Grashoek, scheidsrechterlicenties.

^ Terug naar boven