Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Grashoek Dames komen tekort30
okt

De wedstrijd van vorig jaar stond nog vers in het geheugen bij een aantal teamleden. 22-20 winnen in de vijfde set, daar zouden we het vandaag voor doen, want Sec kon bij winst de koppositie pakken in de poule. Het team was erop gebrand om het gehavende Grashoek zonder punten huiswaarts te laten keren vanuit Valkenburg. Met twee vervelende blessures aan Grashoek werd dat gemis in de eerste set al snel duidelijk. De gehele set liepen de Grashoekse dames achter de feiten aan. Net een stapje te laat, reactie pas als de bal er was en dat tegen een tegenstander die er vol voor ging. Met 25-17 pakte SEC meer dan terecht de eerste setwinst.

In de tweede set werd duidelijk dat Grashoek met vlagen echt wel kon volleyballen en dat als SEC onder druk komt wij ook de kans kregen om onze puntjes te pakken. Maar echt voorbij aan SEC kwam Grashoek niet. Telkens als we in de buurt kwamen van een gelijke stand was het SEC wat net iets vlugger of met meer inzet het punt pakte en daarmee ook de setwinst met 25-21.

Nog drie sets te gaan om de uitslag van vorig jaar te evenaren. In de 3e set zag je met vlagen het geloof in eigen kunnen terugkomen en de werklust nam toe. Hierdoor was Grashoek in staat om het verschil af en toe aan haar zijde te krijgen en dan weer een kleine achterstand in te kunnen lopen. Op 24-21 leek de set gespeeld maar toch kwam Grashoek nog terug tot 24-24. Twee concentratie foutjes en toch setverlies met 26-24.

De vierde set was er een waar we de gehele set geen grote achterstand opliepen maar de winst nooit echt in het zicht hadden. Met 25-21 ging ook deze set verloren.

Grashoek kwam tekort en deed zichzelf tekort. Want we hebben laten zien dat we het wel kunnen, maar daarvoor moet je scherp beginnen en dat volhouden in de gehele wedstrijd. Weten wat je moet dan en met Passie en en spelvreugde genieten van de mooie dingen. Dan ga je met een tevreden gevoel van het veld. Een uitdaging om aan te werken samen en dat volgende week in de belangrijke wedstrijd tegen Accretos te laten zien. Let op we spelen in de Kwiebus in Neer en starten om 16.00 uur. Meegreisde supporters naar Valkenburg dank jewel voor jullie support, hopelijk zien we jullie ook in Neer.

Terug
^ Terug naar boven