Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Zaaluren

Graag willen we de regels omtrent het afhuren van de gymzaal op zaterdag en zondag onder jullie aandacht brengen. De zaaluren op zaterdag en zondag vragen wij bij de Gemeente Peel en Maas aan op basis van de wedstrijdschema’s van de senioren-, recreanten- en jeugdcompetitie. Dit is enkele jaren geleden doorgevoerd in het kader van kostenbeheersing op de zaalhuur.

De trainingsuren van maandag t/m vrijdag huren wij structureel. Deze betalen wij dus voor een geheel seizoen.

Bij deze willen wij nog even benadrukken dat wij vragen aan de TC, jeugdcommissie en de recreantenteams om Ellen Keijsers aan het begin van het seizoen de wedstrijdschema’s door te geven, zodat zij de uren bij de Gemeente kan aanvragen. Ook graag door het verloop van het seizoen doorgeven aan Ellen als er wedstrijden worden verzet, zodat dit tijdig verwerkt kan worden door Ellen bij de Gemeente. Maar ook bij de Ankerplaats.

Als een team wegens hun eigen redenen niet kan trainen, dient het team dit door te geven bij de Ankerplaats. Zo kan er misschien een ander team op deze uren trainen.

Indien een team gebruik wil maken van uren buiten het wedstrijdschema in het weekend, dan moeten deze vooraf gemeld worden bij Ellen zodat zij dit verder kan afhandelen. Wij hopen dat bovenstaande zaken nu duidelijk geformuleerd zijn voor iedereen. Mail dus naar ellenkeijsers78@gmail.com als je vragen hebt voor één (of meerdere) van de bovenstaande onderwerpen.

^ Terug naar boven