Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Kampioenenweekend in Grashoek17
apr

Afgelopen weekend waren er twee kampioenschappen te vieren in Grashoek. Dames 3, uitkomend in de 3e klasse, speelt een dubbele competitie en kon na een kampioenschap in de eerste helft, voor de tweede keer dit seizoen op de eerste plek eindigen! Na een dikke 4-0 overwinning tegen in een goed gevulde Ankerplaats kon de champagne ontkurkt worden. Een dikke proficiat voor Dames 3 en ook zeker voor de coaches Rosalie en Connie!

Ook het vaandelteam van VC Grashoek, Dames 1, ging op voor haar kampioenschap in de 1e klasse. Dit seizoen was een seizoen met ups en downs. Veel blessureleed, af en toe moeilijk om een selectie op het veld te krijgen, gaf trainer Nik de nodige uitdagingen. Na wisselende resultaten vroeg in het seizoen, kwam Dames 1 op stoom en was er hoop op een kampioenschap. Vijf wedstrijdrondes voor het einde leek het kampioenschap echter buiten bereik en leek men genoegen te moeten nemen met de 2e plaats. Door puntenverlies van de directe kampioensconcurrent Civitas uit Venlo, mocht Grashoek nog hopen. Vorige week werd de basis gelegd: een dikke 4-0 overwinning op Civitas. Met de druk erop had Grashoek het kampioenschap in eigen hand. Afgelopen weekend onderstreepte VC Grashoek nogmaals met uitstekend spel dat het de verdiende kampioen is met een 4-0 overwinning tegen Tupos uit Baarlo. Ook voor Dames 1 en trainer/coach Nik een dikke proficiat!

Hopelijk zien wij jullie allemaal op vrijdag 2 juni aanstaande in de Ankerplaats, om onze kampioenen te komen feliciteren. Aansluitend maken we er een mooi feestje van met z’n alle!

Terug
^ Terug naar boven