Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Jeugdafsluitdag zaterdag 8 juni8
mei

Om het voetbal- en volleybalseizoen 2018/2019 gezellig af te sluiten wordt er dit jaar weer de jeugd afsluitdag Grashoek georganiseerd. Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni op sportpark De Peelrand. Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we weer een overvol programma met nieuwe uitdagende spellen en een wedstrijd tegen de ouders.

Op de website van SV Grashoek is vanaf vandaag een opgaveformulier te vinden met informatie en het opgaveformulier: https://www.svgrashoek.nl/281/jeugd-afsluitdag/. Opgeven is voor zowel de voetballers als volleyballers via de site van de voetbalvereniging.

Naast alle kinderen die deze geweldige dag altijd beleven willen wij ook graag alle ouders, familieleden, vrienden en andere bekenden uitnodigen. Wat is er nu mooier dan dat twee verenigingen uit hetzelfde dorp samen een geweldige dag beleven? Uiteraard wordt ook dit jaar de wedstrijd tegen de ouders gespeeld. Ouders voel je aangesproken, geef je op en daag jouw kind uit voor de wedstrijd! Na deze wedstrijd is er een derde helft waarbij er nog gezellig nagepraat kan worden onder het genot van een hapje en een drankje. Samen maken we er een heerlijke familiedag van waar iedereen, die de Grashoekse voetbal- en volleybaljeugd een warm hart toedraagt, bij thuis hoort.

Terug
^ Terug naar boven