Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

GOEDE REEKS DAMES GRASHOEK GEBROKEN24
feb

De Grashoekse dames mochten deze week op naar Ell. De ploeg die in de 1e wedstrijd Grashoek een potje volleybal les gegeven had in aanvalspower en gedrevenheid. Niet voor niks is Bach nog in de race om het kampioenschap en kan het zich in deze wedstrijd geen fout permitteren. Grashoek had maar 1 opdracht en dat was de huid zo duur mogelijk verkopen en laten zien dat we niet gekomen waren om hetzelfde te laten gebeuren als in de thuiswedstrijd.

In de eerste set begon het wat nerveus maar Grashoek bood goed weerstand. Bij 8-7 was het Bach wat een tandje bijschakelde en Grashoek ondanks haar goede, met name verdedigende, spel even geen kans gaf om punten te maken. De setstand was wat vertekend met 25-12 maar wel een feit. Als je keek had je niet het idee dat het verschil zo groot was.

De tweede set deden de dames van Grashoek wederom brutaal mee tot 14-13. De servedruk die per wedstrijd heel verschillend is maakte even het verschil waardoor we bij konden blijven. Bach was echter echt een maatje groter en beter en pakte verdiend de tweede set met 25-20.

Set 3 en 4 waren kopien van de eerste twee en die bleven met 25-12 en 25-19 ook in Ell. Dat de vreugde vergroot zag worden door het resultaat van Sec tegen Tupos. Drie ploegen blijven strijden om de titel en het is super spannend. Grashoek mag zich nog 1 keer opladen voor de carnaval en dat is al heel snel want dinsdag spelen de dames tegen de studenten van Fyrfad in Grashoek om 20.30 uur. Een spannende uitwedstrijd die aangaf dat het dinsdag zeker geen makkie zal worden maar waar ze kunnen laten zien dat ze beter kunnen dan deze zaterdag.

Terug
^ Terug naar boven