Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Nipte winst Dames 220
mrt

Spelend tegen een van de degradatie kandidaten dan moet je in deze fase van de competitie op je hoede zijn. En dat werd vandaag maar weer eens bewezen. Asterix doet het de laaste weken zeker niet slecht en kwam naar Grashoek in de wetenschap dat ze thuis met 4-0 van ons hadden gewonnen.

De start van de eerste set was nerveus aan beide zijden en ging gelijk op via 5-5 naar 8-8. een goede service serie zorgde voor een verschil van 5 punten. Deze bouwden we gedurende de set uit naar 25-18 winst. Niets aan de hand zou je denken maar niets was minder waar. In de 2e en de 3e set waren we de mindere van Asterix doordat we zelf veel serve fouten maakten en het activiteiten niveau te laag was. Twee keer 25-15 was het gevolg en van een 1-0 voorsprong naar een 2-1 achterstand.

Wil je nog iets dan moet je de 4e set winnen. en dat lieten we zien. Bij 4-0 al de 1e time-out van de tegenstander. en we gingen door en liepen uit naar 15-9. Bij 18 haperde het en vervielen we in de fout van de 2e en 3e set. In mum van tijd was het 18-17. Het leek wel of we niet wilden winnen.

Toch keerde het zich nog en plots lieten we zien wel te kunnen scoren en wel te kunnen werken voor elkaar en voor elke bal. ZO hoort het te zijn en de set trokken we dan toch naar ons toe met 25-20.

De beslissende 5e set zou de winnaar bepalen. Met een 8-5 voorsprong wisselden we van kant en liepen verder uit naar 11-7. Die 4 punten verschil waren er aan het eind van de set ook nog en met 15-11 sloten we de set winnend af en wonnen wij uiteindelijk met 3-2.

Een verdiende overwinning waar zeker meer in gezeten had en voor Asterix geldt dat degradatie zonde zou zijn want er lopen veel mindere tegenstanders rond in onze poule.

Volgende week gaan we op bezoek in Wessem en spelen we om 17.00 uur tegen Maasdal ds1.

Terug
^ Terug naar boven