Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Mooie zege Dames 210
apr

In de laatste wedstrijd van het seizoen stond er voor ons niets meer op het spel. Met een goed gevoel het seizoen afsluiten en onze sportieve plicht doen omdat Pansign graag de PD wilde ontlopen.

De eerste set ging het gelijk op tot 7-7 waarna we een gaatje wisten te slaan van drie punten deze voorsprong hadden we op 24-21 ook nog. Het laatste punt maken bleek te moeilijk omdat op dat moment de pass het even af liet weten. 26-24 werd het voor Pansign. In de volgende 3 sets was het zo dat op moment dat wij ons ding deden dat Pansign er niet aan te pas kwam. We gingen beter verdedigen wonnen de lange rally’s en de sets met steeds meer verschil. Een mooie afsluiting van een seizoen wat zich kenmerkte door blessures en het hebben van gastspelers uit diverse andere teams, waarvoor dank.

Ook was het de laatste wedstrijd van Loes die haar volleybalschoenen aan de wilgen hangt.

Wij bedanken iedereen, teams publiek sponsoren ouders en partners, die ons dit jaar gesteund heeft!

Terug
^ Terug naar boven