Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Eerste punten nieuwe seizoen binnen voor Dames 226
sep

Opgetogen en vol goede moed werd afgereisd naar Liessel waar de eerste wedstrijd van het seizoen wachtte. Twee teams die allebei nieuw zijn in deze poule zorgden samen voor de nodige spanning al had je dat na de eerste set zeker niet verwacht.

Gedreven maar zeker ook gespannen begonnen we aan de eerste set. Maar vanaf 5-5 liepen we vlotjes weg. Geconcentreerd en met een goede uitvoering van de gekregen opdracht scoorden we veel en waren we ook veel actiever als de tegenstander. Een 25-11 overwinning in de 1e set was snel een feit. Een uitslag die een “makkie” leek te worden.

Niets was minder waar. Wij schakelden twee tandjes terug en Livoc 2 tandjes erbij. Het resultaat was dat we tot en met 22-19 tegen een achterstand aankeken en net voor de 25 kwamen we langszij. Van 24-24 tot met 29-29 ging het gelijk op. waarbij we allebei al dicht bij setwinst geweest waren. Uiteindelijk was angst voor de fout de reden dat de set met 31-29 in Liessel bleef. 1-1 het gevolg.

In de derde set leek het even te duren voor we de lijn weer te pakken hadden maar een verschil van 4 punten deed ons uitlopen naar 10-6. een voorsprong die aan het einde van de set uitgebouwd was naar 25-18.

De laatste set diende zich aan zou je zeggen. Iets wat uiteindelijk ook zo bleek te zijn, maar wat erg veel moeite kostte. De hartslag zat menig een in de keel en daardoor verkrampte het spel. Het activiteiten niveau was aan de lage kant waardoor we met regelmaat afgetroeft werden. Knap dat waar vorig seizoen dit soort wedstrijden verloren gingen dat deze nu toch gewonnen werd ook al was het maar nipt met 25-23.

De eerste seizoenswinst is binnen en dat is zeker het positieve van vandaag. Ook positief was dat Sandra haar debuut maakte in het tweede, dank voor de hulp en inzet/inbreng.

Geleerd hebbende van het feit dat het op dit niveau ook wel eens wat langzamer kan gaan en dat je dus continu actief moet zijn en geconcentreerd moet blijven kijken we alweer uit naar onze 1e thuiswedstrijd volgende week zaterdag 2-10-2011 om 17.30 uur tegen Pex HHC2. Ik hoop dat net als vorig jaar onze trouwe supporters ons zullen steunen.

Terug
^ Terug naar boven