Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 2: Yes We Can; 5 punten in 1 keer!31
okt

Het moest er een keer van komen. Wat vraagt u zich af? Een 4-0 overwinning, een uitslag die op zich liet wachten tot en met de 6e wedstrijd van het seizoen. Boshoven was een gewillig slachtoffer en niet in staat om ons dan ook maar iets in de weg te leggen.

Na een stroef begin in de eerste set waarin we al snel tegen een 7-1 achterstand aankeken, pakten we de draad goed op. De spanning leek er wat vanaf te gaan en het verschil werd gedurende de set steeds kleiner. Bij 13-15 werd de aandacht nogmaals gevraagd om de tweede helft van de set vooral de concentratie vast te houden en in de aanval veel af te wisselen. Onze eigen Annemie in de rol van Kim Staelens bracht even de benodigde rust en via 19-19 en 20-23 was de volle setwinst een feit.

De tweede set kenmerkte zich door een erg goede service serie van Elise. In mum van tijd was het 10-0 (waar komt de sportwereld dat bekend van voor) deze voorsprong gaven we niet meer weg, zeker niet toen Claudi aan het eind van de set ook nog even een serie wegzette van 5 goede services. Geconcentreerd en zakelijk werd deze set over de streep gebracht, wederom onze Kim die daar even bij kwam helpen.

Het ijs leek gebroken aan de zijde van Boshoven, maar tot halverwege de 3e set stribbelde ze nog aardig tegen. Goed verdedigend werk van Iris en Steef in combinatie met het aanvalsspel van Kim zorgde ervoor dat de opgebouwde voorsprong zorgde voor het vierde wedstrijdpunt. Dan moest het vandaag maar eens wel gebeuren dat ook het 5e puntje binnengehaald zou worden. En hoe!!

Robin kwam Kim vervangen en kweet zich goed van haar taak, Lisanne die zorgde voor een goede spelverdeling al gedurende de gehele wedstrijd wist de verdediging te kraken aan Boshoven zijde. Loes deed er schepje boven op en scoorde er op los. En met een uitslag van 25-9 maar liefst werd de laatste set gewonnen en was de eerste 4-0 een feit. Hiermee handhaven we ons in de bovenste regionen van de poule.

De komende weken kunnen wij zien wie van de bovenste 5 tegenstanders de punten gaat laten liggen want onze eerst volgende wedstrijd is pas op 20 november in Maasbree om 15.30 uur waar we een oude bekende tegenkomen die erop gebrand zal zijn om ons de punten afhandig te maken. Tot dan.

Uitslag: 4-0, setstanden: 25-20   25-14   25-19   25-9

Christian

Terug
^ Terug naar boven