Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Volle winst voor dames Grashoek18
dec

In de laatste wedstrijd van 2016 kregen de dames van VC Grashoek de hekkensluiter op bezoek. En dan denk je…… Maar niets was minder waar. AVOC was niet gekomen om zich naar de slachtbank te laten leiden en bij de dames van Grashoek was niet de scherpte aanwezig om een tegenstander lek te spelen. Kerst zat al in het hoofd of nog in de benen van de dag ervoor.
De gehele wedstrijd waren het de Grashoekse dames die een voorsprong pakten maar die ook weer durfden te verspelen. De scherpte van een koploper zou meer en hoger moeten zijn want je moet je realiseren dat elke tegenstander tegen de koploper iets extra’s kan.
De uiteindelijke setstanden waren nog best ruim in het voordeel van Grashoek. In 4 sets haalde Avoc 72 punten. Vijf punten toegevoegd aan het totaal en daarmee als koploper het jaar 2016 verlaten voor de Grashoekse dames. Maar ook een teken dat we ons niks kunnen veroorloven en keihard zullen moeten werken om die plek vast te houden.
Even een korte rustperiode met de kerst en de jaarwisseling voor de boeg en dan volle bak knallen in 2017 waar we op 14 januari starten met een lastige uitwedstrijd in Venray (de dag na het P&M liedjesfestival) Kom je kijken? Aanvang wedstrijd is om 16.00 uur.

Terug
^ Terug naar boven