Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Volle winst voor Dames 1!29
jan

In de vroege uitwedstrijd in Den Dungen, gingen we met een gehavend team op pad. Met afwezigheid van Jill, Dorrie, Eefje maar met Wendy en Sandra in hun plaats vertrokkenwe om 13.45.

De bedoeling om fel van start tegaan lukte. Servedruk en overtuiging waren wederom de keywords. In een hoog tempo werd de 1e set met slecht 11 punten tegen gewonnen.

De 2e set wederom een goede start en degelijk spel ook al ging Particolare wel iets beter spelen spannend werd het niet 19-25.

Toen de inmiddels beroemde 3e set. Een slap spelend Grashoek liep de hele set een paar punten achter. Richting de 20 kwamen we in de buurt, met veel inzet werd deze set alsnog na setpoints aan weerszijde gewonnen 27-29.

De laaste set wilden we ook nog graag meenemen naar huis. Met Sandra op de middenaanval werd deze met goed spel ook gewonnen. 22-25

Al met al een verdiende overwinning op laagvlieger Particolare. Volgende week tegen koploper Hovoc, kunnen we thuis ongeslagen blijven?

Sandra en Wendy bedankt voor jullie tijd en inzet!

Terug
^ Terug naar boven