Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Twee gespeeld; 10 punten voor dames Grashoek10
okt

Wat mag je in je tweede wedstrijd van het seizoen verwachten van je eigen team en wat voor tegenstander krijg je tegen. Op voorhand een lastige tegenstander voor de Dames uit Grashoek.
Scherpte werd gevraagd aan de speelsters voorafgaand aan de warming-up maar daar was te weinig van te zien toen de wedstrijd begon. Je mag het team uit Meerlo geen kans geven was het idee, maar dat viel achteraf reuze mee. Vanaf het begin van de wedstrijd ging het gelijk op via 10-10 naar 17-16 voorsprong voor de dames uit Grashoek. Uiteindelijk werd de set zeer zakelijk binnen gehaald met 25-21.
In de tweede set lieten we ons verleiden om met Set-up mee te volleyballen. Een voorsprong werd opgebouwd en door een goede service serie van set-up zijde weer ongedaan gemaakt. 15-10 voorsprong was gewoon weer 15-15 geworden. Toen pakte het zich en werd het 22-16 voorsprong voor Grashoek. De supporters uit Grashoek gingen er eens voor zitten en steunden de ploeg. Een achteraf onregelmentaire wissel aan de zijde van set-up zorgde voor druk op de stand want het was 22-22 toen ze klaar was met serveren. De nieuwe regels behoeven nog wat uitleg bij deze en gene. Gelukkig herpakte we ons en viel het geluk aan grashoekse zijde en werd de tweede set afgesloten met 26-24. Twee nul voorsprong in sets in onze eerste uitwedstrijd.
De derde en vierde set gingen vrij gemakkelijk mee naar Grashoek. Met 25-14 en 25-17 werden deze sets gewonnen. Gewonnen omdat we net iets meer druk konden leggen, maar per saldo was het te slap. De gemakzucht te groot. Maar daarmee wel knap dat je geen puntverlies oploopt in een op papier lastige uitwedstrijd. Twee wedstrijden gespeeld en 10 punten. Een mooi aantal om op 22 oktober af te reizen naar Melderslo, waar in het vroege middag uur (14.00 uur) de wedstrijd tegen Olsredlem ons wacht. Supporters komen jullie ons dan ook weer aanmoedigen?

Terug
^ Terug naar boven