Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Overwinning Dames 13
okt

In de 2e wedstrijd van het seizoen werd er een minimale overwinning behaald tegen Meterik D2. Zoals vaker begonnen we veel te slap en liepen we constant 4 a 5 punten achter. Middels een goede serve serie kwamen we op het laatst gelijk en voorbij. 22-25

De tweede set was van hetzelfde laken een pak maar toen schoten we op het eind net te kort. 26-24

In set 3 was het zwaar onder de maat, de meest simpele ballen werden buiten de lijnen dan wel in het net geparkeerd. Het besef was er wel dat we in de voorgaande sets constant teveel fouten maakte, daarboven op kwam nogal wat blessure leed en een speler die we vergeten waren op het formulier te zetten. Juist die dingen plus een rondje van de trainer was de ommekeer in de wedstrijd. Er werd eindelijk voor elke bal gevochten en bijna elke kans benut wat een beetje geloof in jezelf en in het team niet kan doen. Set 4 werd gewonnen met 19-25.

Set 5 waren we eindelijk los, in het begin een voorsprong pakken en niet meer afgeven. 10-15

Komende week tegen Particolare DS uit Den Dungen. Een tegenstander die na 2 wedstrijden nog puntloos is. De opdracht om dat zo te houden ook na de 3e wedstrijd.

Met de supporters in de Ankerplaats achter ons moet dit mogelijk zijn.

Ronald de Jongh

Terug
^ Terug naar boven