Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Overtuigende zege Dames Grashoek13
nov

De openingsdag van de carnaval zorgde voor een polonaise in de Ankerplaats. Een klinkende 4-0 zege werd het voor de dames van Grashoek in de wedstrijd tegen Jokers uit Maastricht.
Geen schijn van kans werd de dames van Jokers gegeven door Grashoek. Een sterke serve zorgde voor druk aan de zijde van de tegenstander en dat in combinatie met een scherpe verdediging en erg goede aanvalsspreiding en aanval maakte dat na 35 minuten een 2-0 voorsprong op het scorebord stond. Met 25-11 en 25-9 werd de eerste twee sets gewonnen.
Wisselingen in de tweede set werden niet opgemerkt in het spel. De aanwezige speelsters van dames 2 konden de eigen spelers even een momentje rust geven. Met 2-0 op het scorebord ging het even iets minder fel waardoor Jokers Grashoek bij kon houden 8-8 15-15 waren standen op het scorebord. Toen werd het spel van de eerste tweesets opgepakt en Jokers nog twee punten gegund waardoor het 4e wedstrijdpunt met 25-17 in Grashoek bleef.
De start van de vijfde set was matig. De basis van de 1 en 2e set konden het even niet brengen en Jokers begon erin te geloven dat er iets te halen was. 10-4 achterstand voor Grashoek werd verder uitgebouwd naar 16-10 en 17-12. Twee time-outs en het verzoek aan de speelsters om nog even te laten zien wat ze kunnen zorgde ervoor dat punt voor punt het gat verkleind werd en op 19-19 kwamen we langszij. Met een erg goede serve serie van Loes zorgde het team samen voor de terechte en verdiende winst. De eerste 4-0 een feit reden voor een polonaise en een mooie after party met allerlei gezonde snacks. Mooie prestatie die volgende week een vervolg mag krijgen. Dan speelt Grashoek om 17.00 uur (let op afwijkend van normale aanvangstijd) tegen ADC D3 de huidige 3e ploeg uit de stand na 6 wedstrijden. Ja jullie support is van harte welkom.

Terug
^ Terug naar boven