Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Nipte nederlaag voor Dames 1 in Veldhoven15
feb

Na de goede overwinning van vorige week was deze week Nuvoc de tegenstander. Met een behoorlijk ommetje geariveerd in de verbouwde fabriekshal cq sporthal.

De eerste 2 sets werden we op alle vlakken voorbij gestreeft door een behoorlijk spelend Nuvoc. 25-18 , 25-18

De Grashoekse ploeg maakte een matige indruk wat vorige week ons sterke punten waren kwamen nu niet uit de verf. Met 2 wissels kwamen we iets beter in de wedstrijd en wiste zij het met hangen en wurgen de belangrijke 3 set te winnen 27-29. We gingen in elk geval proberen om er een 5e set uit te slepen.

Waar wij iets minder gingen maken, stokte de Nuvoc aanval ook een beetje. Wat resulteerde in 2-2 sets. 22-15

De 5e set was in een zucht afgelopen door een sterke service serie van Nuvoc 15-5.

Achteraf mogen we tevreden zijn met 2 punten, maar niet met het vertoonde spel. Al moet gezegd worden om van 2-0 achter terug tekomen naar 2-2 een goede prestatie is.

Volgende week thuis tegen Riethoven, een mooie kans om het thuisrecord te handhaven! Te zien vanaf 19.15 in eigen arena de Ankerplaats.

Terug
^ Terug naar boven