Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Mooie zege VC Grashoek D122
jan

De eerste overwinning in de nieuwe outfit is een feit. De dames van Grashoek wisten wat hen vandaag te doen stond. Na twee nederlagen op een rij stond vandaag de wedstrijd tegen Accretos op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor de stand. Winst zorgde voor een groot verschil naar de 10e plek en verlies betekent een slecht begin van de tweede seizoenshelft.

Een moeizame start van Grashoek zijde resulteerde in een gelijk opgaande wedstrijd tot 10-10 in de eerste set. Stiekem spronkelde Grashoek hun puntjes en bouwde rustig aan een voor sprong van een punt of 7.

Toch was het niet overtuigend en was het Accretos wat met een goede serve serie langszij kwam.

Beide ploegen hadden vervolgens de kans om de set te pakken, maar verzuimden beide. Via 24-24 naar 26-27. Toch was het uiteindelijk Grashoek dat de eerste set met 30-28 binnen haalde. Een flinke tegenslag voor Accretos, profiteren maar Grashoek!

In de tweede set werd dat al snel gedaan. In mum van tijd een mooie voorsprong van 12-6 op het bord. Toen gebeurde iets vervelends en moesten we voor vandaag afscheid nemen van Maxim met een naar het zich op dit moment laat aanzien meevallende blessure van de enkelbanden. Het team werd even omgezet en blij met de aanvulling vanuit dames 2 speelden we vervolgens continu een gewonnen wedstrijd.

Daar waar het vorige week tegen ADC de serve ons in de steek liet wisten we vandaag met de serve te zorgen voor de nodige druk. De tweede set kreeg na de onderbreking van het uitvallen van maxim een goed vervolg. We pakten het goed op en met 25-21 winst kwam Grashoek op een 2-0 voorsprong.

Het ijs was gebroken en vertrouwen aan Accretos zijde ver te zoeken. De druk vanuit Grashoek was in set 3 en 4 buitengewoon en vrij makkelijk haalde Grashoek de volgende twee sets binnen met 25-13 en 25-12 binnen. De volle buit was binnen en daarmee konden de Grashoekse dames Vijf punten toevoegen aan het totaal, geheel verdiend en hopelijk kunnen we deze lijn volgende week voortzetten in Herten. Herten de ploeg die deze week de nummer 2 versloeg, waar wij in de thuiswedstrijd geen spaan van heel lieten. Een wedstrijd volgende week in Herten tussen twee ploegen die strijden voor een plek in het linkerrijtje. Kom kijken als je Grashoek wil steunen. De wedstrijd start om 15.00 uur.

Terug
^ Terug naar boven