Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Grashoek houdt kans open16
apr

Een vrij paasweekend werd ingeruild voor het restant van de eerder deze competitie afgebroken wedstrijd tegen en in Broekhuizenvorst.
Destijds waren we gekomen tot een 3-0 voorsprong en een stand van 8-8 in de 4e set voor de Grashoekse dames. Om de laatste wedstrijd van de competitie beslissend te laten zijn voor het kampioenschap moest deze 4e set gewonnen worden door Grashoek.
Voorbije week maar even geoefend wat er voor moet gebeuren. Gemiddeld deden we er op de training circa 12 minuten over, dus scherp beginnen en proberen weinig fouten te maken.
Zoals elke week straten we ondanks een goede voorbereiding met een paar persoonlijke foutjes en keken we tegen een 13-11 achterstand aan. Toen was het genoeg. Degelijk en bijna foutloos speelden we de set naar winst
18-25 en een 4-0 overwinning waren een feit.
Grashoek staat op dit moment nog 4 punten achter op koploper Athos. Een kans van 1 op … dat er na volgende week een koppositie in zit.
Maar wat het ook wordt, met trots mag het team terugkijken op een geweldig seizoen waarbij sowieso gespeeld gaat worden voor promotie (op 6 mei zal dit zo zijn. Waar en tegen wie is nog niet bekend)
Maar eerst volgende week 23-4 spelen de grashoekse dames in Grashoek in hun laatste wedstrijd tegen Meterik.
Kom allemaal kijken naar de afsluiting want aansluitend is er nog een leuk feestje in de Ankerplaats.
Op dit moment danken wij al team al onze sponsoren en supporters die ons al het gehele jaar steunen. Steun die we zaterdag maar zeker op 6 mei goed kunnen gebruiken. We houden jullie op de hoogte. Tot zaterdag in de Ankerplaats.

Terug
^ Terug naar boven