Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Grashoek handhaaft nr. 1 positie22
jan

In de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar was er weer veel publiek wat de Ankerplaats had weten te vinden voor de wedstrijd Grashoek 1 tegen Set Up uit Meerlo.
De wedstrijd tegen de nummer 5 uit de stand. Scherp getraind en goed voorbereid kwamen de beide teams goed uit de startblokken, echter na een aantal rally’s verder te zijn was het Grashoek wat de leiding nam en het initiatief volledig naar zich toetrok. Al snel stond er een 10-2 voorsprong op het scorebord. Goed serveren veel blijdschap en goede dingen doen waren de opdrachten en daar had het team zin in. De opgebouwde voorsprong werd door Grashoek verder uitgebouwd en een hele mooie en degelijke 25-10 stond na 15 minuten spelen op het scorebord. Set twee liet een zelfde verloop zien verrassend en goed om te zien dat dat kan met drie verse spelers binnen de lijnen. Ook set 2 eindigde in 25-10.
Dan in set 3 nog maar wat proberen om de uitdaging te behouden voor het team moet de coach van Grashoek gedacht hebben. Want volgende week zullen we alle zeilen bij moeten zetten in Sevenum, dus niet erg om wat zaken te testen. Spelers verrassen en een opdracht geven en dan laten zien dat het kan. Ook in set 3 alsmede in set 4 was het Grashoek wat bepaalde. Set 3 eindigde in 25-15 en de 4e set ging met 25-12 naar Grashoek. Een hele goede en degelijke overwinning van Grashoek wat zich de komende week kan voorbereiden voor de topper tegen Athos. Athos en Grashoek gaan volgende week zorgen voor een mooie wedstrijd tussen de huidige nummers 1. Allebei slechts 3 sets verloren maar dat zal na volgende week ook anders zijn. Zaterdag 28-1-2017 om 19.00 uur gaat het gebeuren. Grashoek zal zorgen dat ze er klaar voor zijn maar dat zelfde geldt ongetwijfeld ook voor Athos.

Terug
^ Terug naar boven