Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Grashoek Dames laten punten aan ADC23
sep

In de openingswedstrijd van het seizoen is het altijd even afwachten wat en hoe je ervoor staat. De dames van Grashoek met 3 nieuwe spelers in hun midden hadden er zin in. Eindelijk volleyen om de punten, na een wat wisselvallige voorbereiding.

De openingset was wennen voor een ieder. Brutaal nam Grashoek de leiding en liep via een 9-6 voorsprong uit naar 14-9. Hier haperde het. En ADC was op 16-16 langszij en ging door met scoren iets wat we zelf verzuimden. Hierdoor won ADC de 1e set met 25-21.

In de tweede set lukte het wel om de opgebouwde voorsprong van 11-7 via 17-12 naar setwinst van 25-18 te brengen. Dit zou vertrouwen moeten geven.

De 3e en 4e set was het angst wat de grashoekse dames beknelde. Slecht serveren en niet scoren waren de hoofdoorzaak van setverlies in set 3 en 4. Kansen genoeg maar niet benutten.

Dat was de rode draad van vandaag. Geloof in eigen kunnen, vertrouwen dat het kan. Dan hadden de punten mee naar Grashoek gekund en dat behoorde vandaag zeker tot de mogelijkheden. Komende week goed trainen en op naar de eerste thuiswedstrijd.

Dames laat angst niet je raadgever zijn en laat volgende week in de thuiswedstrijd tegen Stravoc maar eens zien dat we echt wel kunnen volleyballen.

Terug
^ Terug naar boven