Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames Grashoek blijven ongeslagen17
jan

Het jaar 2017 is ook voor Grashoek begonnen met een 4-0 overwinning. Maar ook de grootste concurrent Athos maakt geen misstap. Beide ploegen bespieden elkaar in de aanloop naar de topper van 28 januari in Sevenum. Om daar een goede wedstrijd neer te zetten zullen we er ten opzichte van de wedstrijd tegen Active Rooy een aantal schepjes bovenop moeten doen.
Grashoek kwam naar Venray om daar geen misstap te begaan en dat is gelukt. De gehele wedstrijd verliep moeizaam en waren we niet in staat om een verschil te maken. Eigen Foutjes en vergeten te scoren aan Grashoekse zijde zorgde ervoor dat Active Rooy continu het idee had dat er iets te halen viel. Ook een opgebouwde voorsprong door de grashoekse dames naar een goede setwinst brengen lukte de eerste drie sets niet. Toch gingen deze met 25-21, 25-20 en 25-21 mee naar huis. De vierde set leverde een achterstand op van 6-2 en 8-5 en toen was na een donderspeech (helaas) het ijs gebroken en werd de set met 25-14 gewonnen. En wederom 5 punten bij het totaal. Maar het was niet goed genoeg om Athos te verslaan de 28e. Samen hard trainen de komende twee weken en dan………
Eerst volgende week de 1e thuiswedstrijd van dit jaar tegen set-up dames 2, ook die komen om de koploper pootje te lappen dus dames van Grashoek, jullie zijn gewaarschuwd. 19.00 uur Ankerplaats is de place to be.

Terug
^ Terug naar boven