Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 verslaat Nuvo ’68 in goede wedstrijd24
okt

Van te voren wisten we niet wat we moesten verwachten van de tegenstander. De stand op de ranglijst gaf ook niet echt uitsluiting daarover behalve dat we zelf op plaats 2 stonden.
Wederom melde P&M radio zich in Grashoek voor een live verslag. Met de warming up vielen 2 dingen op, Nuvo had behoorlijk wat aanvalskracht maar weinig spelers. Deze krappe selectie had in de start al wat behoorlijke uitslagen neergezet. Maar ja, wij spelen thuis dus er werd van ons ook wat verwacht.

De eerste set begonnen we goed, veel service druk en elke “free ball” werd gretig afgemaakt. Omdat we Mireille ook gevraagd hadden om mee te doen werd het bij 19-14 tijd voor haar debuut in Dames 1. Met toch wel wat zenuwen betrad ze het speelveld, effe wennen maar een dikke voldoende voor haar optreden. Valt ook niet mee om op 14 jarige !! leeftijd je staande moeten houden in dit geweld. Het spelbeeld veranderde niet, iedereen kreeg speeltijd om dat Nuvo simpelweg geen vuist kon maken tegen de degelijk spelende thuisploeg.

Na de wedstrijd en de gebruikelijke interviews (ook voor Mireille) de welverdiende complimenten van de supporters. Een ruime overwinning wat ook meteen de koppositie op de ranglijst betekend. Al zegt dit na 5 wedstrijden nog niet zoveel. Volgende week wederom thuis met Nuvo als tegenstander. Graag zien we de Ankerplaats weer vollopen om ons te steunen!

Tot volgende week 30 oktober om 19:15 uur

Grashoek Dames 1 –  Nuvo’68 Dames 1  |  4-0
25-16 25-15 25-19 25-15

Ronald de Jongh

Terug
^ Terug naar boven