Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 start nieuwe seizoen met 2 oefenzeges4
sep

Na amper een training in het nieuwe seizoen de eerste zaterdag een oefen driekamp.Te gast in Grashoek was het gepromoveerde Avoc en het voor de trainer bekende Tupos. De eerste set tegen Avoc ging nog in vakantie tempo maar toen er op het laatst service druk werd gezet kwam alsnog de setwinst, met 25-2. De tweede set begonnen we meteen met een paar wisselingen en de ingeving om constant druk te zetten, deze set werd heel ruim 25-10 binnengehaald.

Het verjongde Tupos was de volgende tegenstander.

Met veel enthousiasme werd de 1e set dik binnengehaald 25-11, vooral door veel onnodige foutjes van Baarlose zijde. Set 2 leek meer op een wedstrijd maar wederom was het de Grashoekse formatie die de set redelijk eenvoudig binnenhaalde met 25-19. De toegift: een set tot de 15 werd verdiend door Tupos binnengehaald, te matige pass en weinig overtuiging in de aanval van Grashoekse zijde.

Al met al een aardig begin van de oefenreeks, die volgende week word voortgezet in Sevenum daar wachten de plaatselijke VC en Stravoc.

Ronald

Terug
^ Terug naar boven