Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 speelt zo goed als foutloos in Nuenen27
feb

Met een krappe selectie werd de reis afgelegd naar Nuenen. 1 reserve hadden we tot onze beschikking. Het inslaan voor de wedstrijd liet zien dat de tegenstander behoorlijk wat aanvalskracht had. Wij lieten als gewoonlijk met inslaan niks zien. De wedstrijd werd behoorlijk eentonig, omdat Grashoek nagenoeg perfect verdedigde. Wat Nuvo ook probeerde we haalden alles van de grond, waar een avondje Valkenswaard niet goed voor kan zijn.

Met een goede leidende scheids (mag ook wel eens gemeld worden) kwam de tegenstander in 4 sets niet boven de 18. Een walkover wil ik het niet noemen, we hebben ondanks maar 63 punten tegen toch dik anderhalf uur gespeeld. Dus behoorlijk lange ralleys. Terwijl de dames de verdiende douche opzochten, kreeg de coach vele complimenten van de tegenstander over de geweldige verdediging die we hadden laten zien.

Met een glimlach zullen deze complimenten op dinsdag doorgeven worden aan het team.

Setstanden: 16-25 , 14-25 , 18-25 , 15-25

Nu voor de meesten vasteloavend vieren en weer paraat zijn op 19 maart thuis tegen Avoc. Een ploeg die ons onverwachts een dikke nederlaag toebracht eerder in het seizoen. Met wederom de opdracht thuis ongeslagen te blijven!

Voor allen namens Dames 1: een gezellige vasteloavend!!

Terug
^ Terug naar boven