Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 speelt onder maats maar wint wel31
okt

Na de goede partij van vorige week wilden we graag weer een goede pot neerzetten. De tegenstander was het voor ons onbekende Nuvoc 2. Ze stonden niet erg hoog op de ranglijst maar hadden dan ook nog maar 3 wedstrijden gespeeld. Dus nergens van uitgaan en door borduren op vorige week. Daarom werd ook bijna het zelfde team van vorige week het veld ingestuurd.

We begonnen zoals zo vaak veel te slap en kwamen met 5-12 achter. Op het eind van de set wel weer dichtbij maar net te kort, het gevolg 1-0 achter. Te veel missers, bijna geen druk van onze kant. Als we zo bleven spelen waren we kansloos. Als we het geklaag op elkaar achter wegen zouden laten konden we er in elk geval samen voor knokken.

Sset 2 en 3 bleven erg moeizaam al werd gevochten voor elk punt. Set 3 werd beslist met 28-26 in ons voordeel. Het koste de Grashoekse formatie een hoop energie om met dit werk volleybal de sets binnen te slepen.

In de 4e set was het goedspelende verweer van Nuvoc gebroken, en deze wisten we dan ook ruim te winnen.

In totaal weten we dat we beter kunnen en zullen moeten , willen we bovenin meedraaien. Ondanks het zeer matige spel waren we erg opgelucht en trots dat we ook slechte wedstrijden omzetten in winst. Compliment voor Anke die na wat zenuwtrekjes een goede invalbeurt had. Volgende week een uitwedstrijd naar Riethoven.

Ronald de Jongh

Terug
^ Terug naar boven