Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 neemt revache op Avoc20
mrt

Na de dikke nederlaag eerder in het seizoen mochten we vandaag weer aantreden tegen Avoc. We hadden wat recht tezetten. Ook al kwam Avoc niet in de sterkste samenstelling zij blijven gevaarlijk. Zeker in de strijd om degradatie vechten ze om ieder punt. Na het zien van de winstpartijen van d3 en d2 hadden wij ook onze zinnen gezet op winst. Zeker om de ongeslagen thuis status tebehouden.

De eerste 3 sets liepen gesmeerd met veel service druk en goede passing van onze kant. Bijna elke vrije bal werd door ons benut en omgezet in een punt. De training waar we speciaal getraind hadden op bepaalde situaties miste zijn effect niet. Alle 3 de sets werden ruim met 25-15 gewonnen.

In de 4e set met wat wisselingen konden we het net niet meer opbrengen. Jammer van het verloren punt. Niettemin hebben we laten zien dat de Ankerplaats een onneembare vesting is geworden dit jaar.

Volgende week wacht het nog thuis ongeslagen Were di uit Gemert. Met dezelfde instelling als vandaag moeten er zeker punten mee te nemen zijn.

Terug
^ Terug naar boven