Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 geeft niks cadeau tegen Riethoven21
feb

Een wedstrijd waar Grashoek graag de ongeslagen thuis status wilde behouden. Tegen Riethoven moest dit mogelijk zijn. Een ploeg die vecht tegen pd wedstrijden. Niet geheel compleet/fit waardoor we hulp vroegen van Loes, talentvolle speelster van dames 3. De buitenkant werd ingevuld door geswesters Reinders, op de diagonaal de in vorm zijnde Sanne.

Een moeizame start werd redelijk snel rechtgetrokken in het verloop van de set. De set ging gelijk op rond de 20, waarbij wij een paar puntjes op rij scoorden en de set binnen sleepte. 25-22

Set 2 dezelfde opstelling wat resulteerde in een steeds groeiende voorsprong met een mooi moment voor onze debutante. Loes met 12 jaar ongetwijfeld een van de jongste die ooit in Dames 1 gespeeld hebben.

Even proeven aan dit niveau, een paar rotaties en de set binnenslepen. 25-17

Set 3 een kopie van de vorige 25-16 waarbij de goede invalbeurt van Meike genoemd mag worden.

De winst was binnen, nu de volle 5 punten nog. Met Loes in de basis moest dit ook kunnen!

We gingen verder waar we de vorige set mee geeindigd waren! Met overtuiging werd deze set ook winnend afgesloten 25-16

Een compliment voor het hele team…met een dikke pluim voor Loes!

Terug
^ Terug naar boven