Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Complete off-day VC Grashoek26
nov

In de uitwedstrijd tegen Bach SV was er vandaag geen beginnen aan. Instructies waren gegeven, een uitwedstrijd in een gymzaal, wat wil je nog meer.
Vanaf het eerste tot het laatste punt was Grashoek niet in staat om Bach een serieuze vorm van tegenstand te bieden. Twee oplevingen in 4 sets lieten zien dat het wel kan en daar moeten de dames de energie maar uit halen om volgende week tegen de nummer 2 uit de stand het vuur aan de schenen te leggen. Dan zal het in de eigen vertrouwde Ankerplaats echt anders moeten qua inzet en beleving en dan zijn we ervan overtuigd dat het een wedstrijd kan en mag worden. Een van de laatste wedstrijden in de huidige shirts want op 17 december wordt VC Grashoek in het nieuw gepresenteerd. Dit laatste zal plaatsvinden op zondag 17 december om 17.00 uur in Cafe Zaal Leanzo. Ook daar bent u allen welkom, maar eerst aanstaande zaterdag in de Ankerplaats waar om 17 uur dames 2 de koploper op bezoek krijgt en aansluitend zal dames 1 het opnemen tegen Furos. Twee mooie wedstrijden om bij te zijn. Tot volgende week.

Terug
^ Terug naar boven