Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Athos maatje te groot voor VC Grashoek30
jan

Ja vandaag ging het erom. De wedstrijd tussen de twee koplopers zou uitwijzen hoever Athos en Grashoek zijn in deze competitie. Publiek in grote getale aanwezig zowel uit Sevenum als uit Grashoek.
Twee ploegen, goede ambiance alle ingredienten voor een mooie pot volleybal. En dat werd het, publiek moet en mag met uitzondering (als je voor Grashoek was) tevreden zijn. Een leuke pot hebben de beide ploegen hun bijdrage aangeleverd. Maar Athos bleek op dit moment een maatje te groot voor Grashoek.
In de eerste set ontspon zich vanaf het eerste moment een leuke strijd over de buitenpositie en de diagonaal. Van 10-10 naar 15-15 met als grote verschil dat Athos op dat moment al makkelijker de punten maakte dan de dames uit Grashoek. Een paar foutjes in het aanvalsspel en de verdeling en Athos had de gewenste voorsprong te pakken 22-17 en daarmee ging de set verdiend naar Athos 25-19 stond op de borden.
Met de steun van het publiek in de rug ging de tweede set op een vergelijkbare manier van start. 8-7 naar 16-16 ja het was een wedstrijd geworden waarbij de wissels van Grashoek het lastig hadden om het team aan te vullen maar met 22-21 gingen we met voorsprong de belangrijkste fase van de wedstrijd in. En op moment dat de coach na twee time-outs dacht dat de setwinst gehaald ging worden werd de spanning enkele speelsters te groot om de set binnen te halen. 25-23 en Athos stond op een 2-0 voorsprong in sets.
Dat gaf een flinke deuk in het al niet te groot zijnde vertrouwen en in set 3 liet Athos dat ook nog eens even zien. Met 25-13 was het continu achter de feiten aan lopen en dat laat de setstand ook zien.
Dan in de 4e set een belangrijk puntje gaan verdienen. Even leek het erop dat dat ook ging lukken een snelle 10-5 achterstand werd ongedaan gemaakt door Grashoek en het werd wederom spannend maar ook in deze set konden we de set niet binnen halen. Een wedstrijd waar Grashoek een set verdiend had op basis van het gebodene, maar nooit echt de kans gehad om de set echt te pakken. Jammer voor Grashoek maar een verdiende overwinning voor Athos. Over 3 weken is de return al ingepland en dan zal blijken of de gymzaal in Grashoek te klein is voor Athos. Maar eerst wacht ons volgende week een gevaarlijke outsider in het team uit Melderslo.
Voor onze trouwe supporters, we spelen al om 17.00 uur.

Terug
^ Terug naar boven