Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

5 punten erbij voor Grashoek13
mrt

Op naor ut zuuje, en in gedachte waren onze trouwe supporters aanwezig, was het de hekkensluiter waar de Grashoek dames op bezoek mochten. Onderschatting en concentratieverlies op basis van de stand onze grootste tegenstander van vandaag. De dames van Jokers uit Maastricht hadden er zin in. Degradatie staat voor hen al vast en dan ga je wellicht wat vrijer spelen.

Door de uitloop van de wedstrijd voor ons begonnen we iets te laat aan de wedstrijd. In de eerste set schoten we met goed serveren goed uit de startblokken. Fanatisme was te horen en foutjes konden we ons permitteren. Maar het was Grashoek wat de lead nam en de set binnen sleepte met 25-13.

De volgende set daar kun je een boek over schrijven. Met een opeenstapeling van persoonlijke fouten aan Grashoek zijde nam Jokers brutaal de leiding. Via 6-3 bouwden zij een voorsprong op van 8 punten naar een stand van 15-7. De wissel die Grashoek had werd ingezet, time-outs genomen, duidelijke opdrachten gegeven, maar te makkelijk werd de fout geaccepteerd waardoor Jokers de leiding hield en op een 20-15 voorsprong kwam. Toeval of niet maar een serve serie bracht ons naar 20-19 en daarmee compleet terug in deze set. Duw door en sleep binnen, helaas. Het foutenfestijn ging door en 24-23 was het eerste setpunt voor Jokers. Dit kregen ze nog een keer op 26-25, maar het was Grashoek wat uiteindelijk de set met 29-27 binnenhaalde. PFFFFFFFFFF fijn dat dat zo is en de constatering dat we dit niet nog eens wilde zorgde ervoor dat set 3 en set 4 redelijk makkelijk werden gewonnen door Grashoek met twee keer 25-16. Weer eens 5 verdiende punten behaald. Voor de stand betekent dit dat we op plek 8 blijven op dit moment, maar dat het gat naar plek 3 op dit moment maar 3 punten is. Volgende week zijn we een weekje vrij en gebruiken we de rust om de kwaaltjes te laten herstellen die er zijn. Op 24 maart mogen we op bezoek bij de koploper Furos in Kerkrade, gaan we daar voor een zelfde verassing zorgen als in de heenwedstrijd? Als je de verste uitwedstrijd wil bezoeken, aanvangstijd is 18.00 uur.

Terug
^ Terug naar boven