WK Dames live op volleybal.tv, samenvattingen bij NOS

De volleybalsters van Oranje spelen morgen tegen Tsjechië hun openingswedstrijd op het WK in Japan. De Nevobo, NOS en DELA, hoofdsponsor van het Nederlands Dames Volleybalteam, zorgen ervoor dat de wedstrijden van het WK worden uitgezonden. Op www.volleybal.tv kunnen de wedstrijden van de Nederlandse Volleybaldames live worden gevolgd. De NOS zendt op wedstrijddagen ‘s middags om 17.00 uur een samenvatting uit van de wedstrijd van Oranje.

Vanuit het WK in Japan twittert Technisch directeur Bert Goedkoop over de verrichtingen van de Nederlandse Volleybaldames. Hij is te volgen via www.twitter.com/bertgoedkoop. Verder is verslaggever Willem Held van de Telegraaf ter plaatste om voor de Nevobo verslag te doen van het WK. Ook hij is via twitter te volgen: www.twitter.com/willemheld.

Vrijdag 29 oktober zal Oranje haar eerste wedstrijd spelen tegen Tsjechië. Zaterdag wacht Italië en zondag Brazilië, de nummer 1 van de wereld. Dinsdag spelen de Nederlandse Volleybaldames tegen Kenia en de laatste poulewedstrijd is tegen Puerto Rico.

Programma WK Japan 2010

Datum Tijd (NL) Wedstrijd
29 oktober 09.15 uur Tsjechië-Nederland
30 oktober 11.00 uur Nederland-Italië
31 oktober 11.00 uur Brazilië-Nederland
2 november 09.15 uur Nederland-Kenia
3 november 06.00 uur Puerto Rico-Nederland

Voor de toernooisite, klik hier: http://www.fivb.org/EN/Volleyball/Competitions/WorldChampionships/2010/Women/