Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Wedstrijden Oranje in tweede ronde WK live op volleybal.tv8
nov

De Nederlandse volleybalsters hebben de tweede ronde van het WK in Japan bereikt. Nederland verloor weliswaar van Brazilië en Italië, maar won van zowel Tsjechië, Kenia als Puerto Rico. In de tweede ronde zal Nederland spelen tegen Cuba, Thailand, Verenigde Staten en Duitsland.

De Nevobo, NOS en DELA, hoofdsponsor van het Nederlands Dames Volleybalteam, zorgen ervoor dat de wedstrijden van het WK worden uitgezonden. Op www.volleybal.tv kunnen de wedstrijden van de Nederlandse Volleybaldames live worden gevolgd. De NOS zendt op wedstrijddagen ‘s middags om 17.00 uur een samenvatting uit van de wedstrijd van Oranje.

Vanuit het WK in Japan twittert Technisch directeur Bert Goedkoop over de verrichtingen van de Nederlandse Volleybaldames. Hij is te volgen via www.twitter.com/bertgoedkoop. Verder is verslaggever Willem Held van de Telegraaf ter plaatste om voor de Nevobo verslag te doen van het WK. Ook hij is via twitter te volgen: www.twitter.com/willemheld.

Programma 2e pouleronde WK Dames Japan 2010

Datum Tijd (NL) Wedstrijd
6 november 03.00 uur Nederland-Cuba
7 november 03.00 uur Nederland-Thailand
9 november 10.30 uur Nederland-Verenigde Staten
10 november 08.15 uur Nederland-Duitsland

Voor de toernooisite, klik hier: http://www.fivb.org/EN/Volleyball/Competitions/WorldChampionships/2010/Women/

Terug
^ Terug naar boven