Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Nieuwe website VC Grashoek!24
okt

Na lang wachten en hard werken is het dan eindelijk zover: de volledig vernieuwde website van VC Grashoek is online!

De belangrijkste verandering van de nieuwe website is dat de competitiestanden, uitslagen en wedstrijdprogramma’s van onze NeVoBo teams gekoppeld zijn aan de website competitie.nevobo.nl, zodat deze altijd up-to-date-zijn. Verder is er nu ook een downloadpagina waarop in de loop van de tijd diverse downloads worden toegevoegd, denk hierbij bijvoorbeeld aan indelingen van de bardiensten of scheidsrechters. Daarnaast zullen we op de website ook regelmatig een nieuw poll plaatsen waarmee we de meningen van onze leden vragen. Laat je mening dus horen!

Vanaf nu is VC Grashoek ook te volgen op Twitter! Volg ons om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van onze vereniging.

Neem eens rustig een kijkje op de nieuwe website en laat ons even weten wat je er van vind!

Opmerkingen, ideeën, foto’s en informatie voor de website kunnen worden gestuurd naar het volgende e-mailadres: info@vcgrashoek.nl.

Veel plezier!

Terug
^ Terug naar boven