Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Zevende zege op rij voor Dames 117
dec

De op een na laatste wedstrijd van 2012 was onze laatste thuiswedstrijd van dit jaar. Hovoc dames 2 was onze gast.
De aanvang van de wedstrijd was verlaat, maar de reden daarvan was super want Dames 2 versloeg thuis met 3-1 Kessel (die op de tweede plaats stonden). Wij dus wat later dan gepland aan de beurt maar dat mocht de pret niet drukken.
Langzaam op gang komen lijkt een gewoonte te worden, daarom op 12-11 toch maar eens een time-out gepakt om duidelijk te maken dat het best mag maar beter is om te zien dat we meteen gas geven. en dat was gelukkig niet tegen dovemansoren gezegd. In mum van tijd was het 18-11, een kleine hapering zorgde voor 21-18 maar setwinst kwam niet meer in gevaar en ging met 25-20 naar ons.

 In de tweede set zorgden we er zelf voor dat Hovoc continu tegen een achterstand aankeek, maar een grote voorsprong kregen we niet gemaakt. Pas tegen het einde van de set lukte het om het verschil te maken en zo werd het 25-19.
HIer waren al de eerste wisselingen voor geweest en met die line-up gingen we ook de 3e set in. Met verse spelers tussen de lijnen lukte het om tot de 14-14 stand te houden. De persoonlijke fouten namen wel toe en daar rook Hovoc haar kans om weg te lopen. Het werd 14-18 voor Hovoc, tijd om in te grijpen. Punt voor punt knokten we terug maar de druk van geen fouten maken was te hoog leek het. Maar dan is het plots toch 24-24 en krijg je de kans, helaas. Hovoc haalde op dat moment verdiend de 3e set binnen met 27-25.
Dan de 4e set maar even orde op zaken stellen. En zo gebeurde het ook via 12-6 en 19-13 werd de set met ruim verschil binnen gehaald met 25-15. Een goede 3-1 overwinning en 4 punten rijker in de stand.
De eerste competitiehelft zit er bijna op, nog een wedstrijd te gaan en dat is de inhaalwedstrijd van volgende week in Voerendaal. Een tegenstander die op dit moment de laatste plaats bezet maar die erop gebrand zal zijn om ons punten afhandig te maken. De aanvangstijd ligt er vroeg in de middag namelijk om 14.30 uur beginnen we al. Dan zal ook duidelijk zijn welke plek we in de stand hebben na de helft van de te spelen wedstrijden.
Vanuit deze plaats danken wij al onze supporters die ons steunen, wij wensen iedereen fijne feestdagen en bovenal een heel gezond en sportief 2013 toe.

Terug
^ Terug naar boven