Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

VC Grashoek Dames naar 1e klasse?1
mei

Een geweldig en mooi seizoen zit erop maar voor de dames van VC Grashoek staat er een belangrijk weekend voor de boeg. In de reguliere competitie werd een mooie tweede plaats behaald achter kampioen Athos.
Zaterdag 6 mei mogen de dames op basis van die tweede plek gaan spelen in een driekamp met Hovoc dames 2 en Havoc dames 3 voor een plek in de 1e klasse. Een mooi staartje aan deze competitie die meer gebracht heeft als verwacht en die ook veel tegenslagen kende van individuele spelers (slechts 2 bleven er vrij van blessures). Zaterdag de mooie kans om middels deze P/D wedstrijden een promotie te bewerkstelligen.
De driekamp die in Panningen gespeeld wordt start om 10.30 met de wedstrijd tussen Havoc en Hovoc.
De dames van Grashoek starten om 11.45 met hun wedstrijd tegen Havoc dames 3, een tegenstander die net als de Grashoekse dames aan het einde van de competitie eindigden op een tweede plaats. Een mooi opening op de vroege zaterdagochtend. Wie is er fit en wie niet. En komen ze met het eigen team of met spelers van hun dames 1 en 2? Ons kan het niks schelen, wij doen ons best en zoals het hele seizoen al geldt; NIKS voor NIKS is en blijft ons motto.
Om 13.00 uur staat de laatste wedstrijd tegen Hovoc dames 2 op het programma. Zij spelen voor klasse behoud (met of zonder spelers uit hun reeds gedegradeerde dames 1), wat ook meteen betekent dat de druk van deze driekamp bij hen ligt.
Een mooie uitdaging ligt er voor onze Grashoekse dames, dit jonge team mag laten zien wat ze in hun mars hebben als het zich pakt met de juiste energie. Voor velen een genot om dan naar te kijken.
Jullie, supporters, zijn vanzelfsprekend in grote getalen aanwezig om de dames aan te moedigen. We zien jullie allemaal met veel ondersteunende middelen aanwezig (toeters bellen vlaggen etc) op de tribune van de Piushof in Panningen. Even niet naar de kapper, boodschappen kan smiddags ook, dus geen excuus, kom kijken en schreeuw dames 1 mee naar de 1e klasse. Wij rekenen op jullie!!

Terug
^ Terug naar boven