Twee tegenstanders voor Dames 2

Een aparte titel zullen jullie als vaste lezer wellicht denken, lees dan verder. Al in de ochtend togen we voor onze wedstrijd richting Budel, aanvangstijdstip is daar namelijk al om 13.00 uur en dat is vroeg, of niet dames.

Even wennen aan de ruimte de hal elkaar en we zijn op weg. Maar een verschil kunnen we niet maken tot 10-10. Onduidelijkheidjes, kleine persoonlijke fouten waren daar de oorzaak van (waren we wel wakker?). 16-13 is het eerste gaatje wat er geslagen werd en het ijs leek gebroken. met 25-16 winnen we de eerste set. Niets aan de hand denk je dan ondanks het stroeve verloop.

En jawel hoor in de tweede set lopen we vanaf het begin achter de feiten aan. Geen grip op de serve, te weinig vertrouwen in eigen kunnen en in je maatje en een set glipt uit je vingers. Een compliment waard voor een jong technisch zeer goed spelend Budel.

In de 3e set was het omgekeerd door een goede service beurt was het verschil gemaakt en kwamen we op een 2-1 voorsprong.

Kant wissel zorgde dat we aan de kant kwamen te staan waar nog geen set gewonnen was. Ook nu dreigde het die kant op te gaan in de 4e set. Budel bleef goed bij tot 8-7, even hebben we laten zien wat we kunnen en met een aantal goede rally en services kwam ook het vierde wedstrijdpunt in ons bezit.

Een zwaar bevochten zege ondanks de ruime setwinsten, waarbij we met name tegen onszelf gevolleybald hebben en we moesten ook nog eens budel verslaan. Twee tegenstanders en het is gelukt en het heeft moeite gekost. Zaak is het om het zelfvertrouwen te houden en weten dat je het wel kunt en dat meenemen naar de volgende thuiswedstrijd volgende week 19 november tegen Kessel 2 (ook die kennen we nog) en die komen naar Grashoek om punten te halen dus we zijn gewaarschuwd. Zet hem op meiden, koploper blijven we en als we ook slechte wedstrijden winnen dan…