Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

SV Bach te sterk voor Dames 225
mrt

In Ell werd zaterdag tegen SV Bach de (op papier) zwaarste van de laatste 4 wedstrijden gespeeld. De als 2e geplaatste thuisploeg is aanvallend sterk en zal bestreden moeten worden met veel eigen aanvalsdruk en goede blokkering.

In de 1e set bleek al snel dat we alle zeilen bij moesten zetten om weerstand te bieden op het aanvalsgeweld. Bach kon vanaf halverwege de set een tandje bij schakelen en een 25-17 verlies was het gevolg.

De 2e set konden we beter aanhaken. Onze servicedruk was beter en de aanval kwam regelmatig goed door, alleen blokkerend hadden we te weinig grip op de gevarieerde aanval van Bach.
De eindstand was wederom in het voordeel van de thuisploeg: 25-21.

In de 3e set speelden we goed spel en kwamen op 20-20 gelijke stand. Vervolgens liet Bach wederom zien wat ze in huis hebben en haalde de set overtuigend binnen met 25-21.

Om negens misverstand over te laten bestaan kwam Bach in de 4e set met de sterkste basisopstelling in het veld en liet zien nog wat reserve te hebben. We werden op alle fronten afgetroefd en hadden in deze set niets te vertellen tegen het sterk spelende Bach. Eindstand 25-14 waarmee alle 5 wedstrijdpunten verdiend naar Bach gingen.

Ja, af en toe moet je toegeven dat de tegenstander beter is, al is verliezen nooit gemakkelijk, en in deze wedstrijd was dat het geval. We hebben zelf ons spel gespeeld wat we kunnen, en dat er onder constante druk iets te veel (service-)foutjes gemaakt worden is logisch. Buiten het verlies dus geen slecht gevoel over gehouden aan deze wedstrijd. We zullen de broodnodige punten moeten halen uit de laatste 3 wedstrijden. Komende paasweekend vrij en dan op 6 april thuis tegen Accretos. Tegen deze ploeg hebben we nog wat recht te zetten na de baggerwedstrijd in Neer enkele maanden geleden.

6 april in de Ankerplaats om 17:30 uur hopen we weer op de support van het publiek. Tot dan!

Terug
^ Terug naar boven