Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Stem Niks Mier & Niks Minder naar LVK finale in Kepèl!21
jan

Niks Mier & Niks MinderEven wat anders dan volleybalnieuws: Niks Mier & Niks Minder (Dennis Jacobs, Job van Hoof en onze eigen Anke Reinders ) uit Grashoek heeft met het nummer ‘De Vastelaoveskilomaetervraeter’ (geschreven door Mark van Mullekom) de halve finale van het LVK gehaald! En natuurlijk willen ze nu naar de grote finale op vrijdag 18 februari in De Heuf in Panningen om als kersverse en trotse winnaars van het P&M Liedjesfestival onze Peel & Maas regio te vertegenwoordigen.

Hiervoor hebben ze jullie hulp nodig! Voor het bereiken van de halve finale tellen de stemmen van ‘het Volk’ namelijk voor 50% mee. De halve finale wordt zaterdag 29 januari van 10.00 – 12.00 uur uitgezonden op L1 radio. De stembon voor deze halve finale komt in De Limburger & het Limburgs Dagblad van zaterdag 29 januari en het Zondagsnieuws van 30 januari. U kunt ze helpen door de stembon (bonnummer 45) in te vullen en op te sturen voor donderdag 3 februari 17.00 uur. Let op: per persoon mag slechts 1 stembon worden ingevuld (voor- en achternaam vermelden). De bon is alleen geldig als er 6 van de 20 nummers zijn aangevinkt en er mogen slechts 3 stembonnen in één gefrankeerde envelop.

Breng ook familie, (sport)vrienden, bekenden, collega’s, straat- & buurtgenoten op de hoogte en vraag of zij ook op Niks Mier & Niks Minder willen stemmen! Of verzamel veel ingevulde bonnen en geef de artiesten een seintje voor dinsdag 1 februari, dan komen ze de stembonnen ophalen en worden ze verstuurd. In Grashoek zullen de kinderen van basisschool ‘De Horizon’ de bonnen op school verzamelen, meer info hierover volgt via de school.

Steun deze Grashoekse artiesten! Kijk voor de flyer, de muziek en meer info op www.niksmierenniksminder.webs.com en www.stichtinglvk.nl.

Terug
^ Terug naar boven