Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Spektakel op de Peelrand op 3 juni 201723
mei

Op zaterdag 3 juni wordt de jaarlijkse gezamenlijke afsluitdag van het volley- en voetbalseizoen gehouden.
De jeugd van de volleybalclub en de voetbalclub van Grashoek gaan, op de sportvelden van SV Grashoek, weer een sportieve strijd met elkaar aan.
Diverse leuke spellen zullen de dag opfleuren. De teams bestaan uit voetballers en volleybalmeiden en spelen op leeftijd tegen elkaar.
De Castle stormbaan, de buikschuifbaan, blindvolley, kooivoetbal, spijkerbroek hangen, voet/volley hindernisbaan en boardingvoetbal zijn bijvoorbeeld enkele van de spellen die we voor deze zaterdag hebben. Ook het voetballen en volleyen tegen de ouders en de penalty- en opslagbokaal staan weer op het programma. We gaan ervan uit dat het weer net zo leuk wordt als de vorige jaren (zie foto’s van 2016 op de voetbalsite).
We nodigen dus iedereen uit om er zaterdag 3 juni bij te zijn, om te kijken of eventueel te helpen. Helpers moeten wel uiterlijk 11.30 uur aanwezig zijn en zich melden bij de leiding.
Omstreeks 18.00 uur is de prijsuitreiking en wordt er gezorgd voor een broodje snack voor alle deelnemers en helpers.
Hierna sluiten we deze sportieve dag af met een boel gezelligheid voor iedereen die aanwezig is.
Natuurlijk hopen we dat de weergoden ons ook dit jaar weer goedgezind zullen zijn.

We gaan er op deze zaterdag dus weer een knallend spektakel van maken waar iedereen, jong en oud, ouders, broers en zussen, vrienden en bekenden en ook grootouders bij aanwezig mogen zijn.

Tot zaterdag 3 juni.

Terug
^ Terug naar boven