Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

PD-wedstrijden; BEST OF THE REST????!!!!29
apr

In alle vroegte togen we vanmorgen naar Nistelrode. Als team aangevuld met spelers en coach van dames 2 waren we op de maximale bezetting om te vechten voor klasse behoud. Iets wat we verdiend hadden op basis van de gehele competitie waarin we uiteindelijk 1 setje tekort kwamen. Dus vandaag volle bak was de opdracht.

In de eerste wedstrijd wachtte ons Pegasus uit Reusel. Een nerveus begin van een lange dag. In het verloop van de eerste set zagen we de mogelijkheden en kansen wel en wisten we de eerste set binnen te slepen met 25-22. De tweede set was de ban gebroken en konden we mede door een toenemende service druk vrij gemakkelijk de winst binnenhalen. De kop was eraf en de eerste wedstrijd gewonnen. Athos had de andere wedstrijd gewonnen tegen OKK, onze volgende tegenstander. Om 13.00 uur stond die op het programma. Tegen OKK werd het nooit een echte wedstrijd, zij waren niet compleet en hadden er na de nederlaag tegen Athos al niet veel zin meer in. In mum van tijd ws het 20-6 in de eerste set. Een wedstrijd die er nooit een werd en daarmee was de tweede overwinning een feit. Athos deed ook wat we ervan verwachtten en zodoende moest de wedstrijd tegen Athos ervoor zorgen dat duidelijk werd wie klassebehoud vandaag al kon veilig stellen. Te slap stonden we in te spelen, de vorige wedstrijden hadden wellicht iets te gemakkelijk gegaan, feit was dat we al snel tegen een 10-3 achterstand aankeken. In het middelste deel van de set ging het stukken beter en kwamen we terug in de wedstrijd. Helaas was dit de laatste goede periode van vandaag. We lieten Athos het spelletje dicteren en waren zelf niet bij machten om het tij te keren. Als terechte winnaar ging athos van het veld ons met een grote teleurstelling achterlatend. Een slot voor een scheidend trainer wat je je anders had voorgesteld. Toch willen de DAMES RONALD van harte bedanken voor de mooie jaren die ze samen hebben gehad. RONALD stopt maar wij weten zeker dat VC GRASHOEK ook een plaatsje in zijn hart gekregen heeft.

Na de wedstrijden en de frisse douche maakt het team zich op om met een lang weekend het seizoen af te sluiten. Over een paar weken kan de draad weer opgepakt worden om te gaan werken voor het nieuwe seizoen. Wordt dat 1e of 2e klasse. Met de info die er nu is betekent het tweede klasse, maar doordat we zijn geeindigd als tweede zullen we als eerste benaderd worden voor plekken die openvallen in de 1e klasse, daarom zijn we als Best of the rest nog zeker niet kansloos voor behoud in de 1e klasse.

Terug
^ Terug naar boven