Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Kostbaar leergeld of duur setverlies5
feb

In de uitwedstrijd tegen Olympia kon ons maar 1 ding gebeuren en dat was dat we niet met 4-0 naar huis gingen. En het gebeurde.

wederom een wedstrijd waar het nodig was om de concentratie op te brengen en niet tegen puntverlies aanlopen was de opdracht.

Zowel in de 1e als de 2e set konden we door een goede tussensprint een gat slaan met Panningen. Iets wat er voor zorgde dat we aan het eind van die 2 sets telkens een voorsprong overhadden.

en zo kwamen we dan ook op een 2-0 voorsprong. De beleving en de spirit was er te weinig dus alleszins er gerust op zijn mochten we niet. Ook geen excuus omdat we maar met 8 waren is geen reden maar in de 3e set werd het in mum van tijd 10-1 voor Panningen. Fouten stapelden zich op en collectief bleven we onder ons niveau. Ook de “inhaalrace” ging gepaard met teveel persoonlijke fouten. tot twee keer toe wisten we het gat te dichten tot drie punten maar we konden het initiatief niet overnemen. Dit zorgde ervoor dat Panningen de 3e set won met 25-21.

In de 4e set werd even orde op zaken gesteld en met 25-6 werd het 4e wedstrijdpunt binnen gehaald. Wat in de 3e set allemaal mis ging slaagde in de 4e allemaal wel. (we kunne het wel)

Jammer van de 3e set maar dit moest gebeuren. Hopelijk hebben we er samen iets van geleerd en worden we ook hier beter van. Volgende week kunne we dat laten zien tegen een belangrijke tegenstander Holyoke dames 3 (zij willen hun poulegenoot dames 2 vast een handje helpen. We zijn gewaarschuwd dat bleek vandaag wel weer. Zaterdag 11 februari om 17.30 uur in de Ankerplaats, jullie komen ons toch ook aanmoedigen zeker.

Terug
^ Terug naar boven