Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

KAMPIOENSCHAP DAMES RECREANTEN 1 WEEK UITGESTELD!12
apr

Enkele insiders onder ons wisten dat vandaag het kampioenschap binnengehaald kon worden. De champagne was voorhanden, maar kon in de tas blijven zitten tot volgende week.

Met servicedruk wisten we de 1ste set met gemak binnen te halen, (7-25) en de 2de set waren we nog steeds de betere ploeg. Langzaam begonnen de zenuwen parten te spelen. De laatste 2 sets hebben we ondanks goed spel en strijd de winst aan Hovoc  moeten laten. De setstanden spreken voor zich, 25-23 en 26-24. Spannend was het in ieder geval. Publiek bedankt voor jullie steun!

A.s. donderdag 18 april om 20.30 uur spelen we thuis onze laatste wedstrijd tegen AV Flash, ook titelkandidaat. Kunnen we het kampioenschap ongeslagen binnen halen? Wij gaan ervoor en rekenen weer op jullie steun!!!!

Terug
^ Terug naar boven