Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Kampioen doet zijn plicht1
apr

Na het behalen van het kampioenschap van vorige week in de thuiswedstrijd tegen Peelpush hebben we samen een leuk feestje gebouwd. Op zondag met het overgrote deel nog overgedaan en de meiden van Nivo 5 naar kampioenschap geschreeuwd en getoetert. Vandaag stond gewoon een van de laatste drie wedstrijden op het programma. Athos wat onderaan stond en daar niet wil blijven is onze tegenstander. Voorafgaand aan de wedstrijd hadden de kampioenen een heel erg leuke attentie voor hun coach MEIDEN SUPER BEDANKT DAARVOOR, KEI LEUK, een ontworpen t-shirt. Maar vergeet samen niet; alleen ben je niks en samen een team en dat was en is jullie verdienste het voorbije seizoen wat deze titel heeft opgeleverd.

Dan de wedstrijd, ja dat is er eigenlijk nooit een geweest. Wij volleybalden met Athos mee en lieten ons bij vlagen verledien tot het maken van meer fouten dan de tegenstander. Toch konden we in alle sets op momenten dat het nodig was de draad oppakken en even gas geven zodat alle sets met ruime voorsprong gewonnen werden. Een leuk feit is dat we in de 3e en 4e set met de jongst mogelijke opstelling speelden en dan had Athos nog steeds niet echt iets in te brengen.

Samen wederom gezorgd voor alweer de 16e overwinning in deze competitie. Volgende week zijn we het enige team wat speelt. We reizen dan naar Kessel en gaan op zoek naar de 17e overwinning.

We spelen om 17.00 uur mocht er iemand belangstelling hebben om te komen kijken dan zijn jullie van harte welkom in Kessel.

 

Terug
^ Terug naar boven