Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Hovoc Beachtoernooi op zaterdag 2 juli in Horst16
jun

De Horster volleybalvereniging Hovoc, die in het seizoen 2010/2011 haar 50-jarig jubileum viert, pakt dit feestjaar nog eenmaal groot uit met een voor iedereen toegankelijke activiteit. Op zaterdag 2 juli aanstaande zal op het Wilhelminaplein in het centrum van Horst het Hovoc Beachtoernooi plaatsvinden. Dit – in principe eenmalige – beachtoernooi is door haar open karakter bij uitstek geschikt om vanaf een van de omringende terrassen onder het genot van een drankje te bekijken.

Rond 11.00 uur krijgen de jeugdteams van Hovoc de kans om op het speciaal daarvoor aangevoerde zand te volleyballen. Tot ongeveer 14.00 uur zullen de jongste jeugd (CMV), de C’s en de B’s druk in de weer zijn met het volleybalspelletje. Na een korte pauze zal om 15.00 uur het middagprogramma voor de senioren van start gaan. Er kan dan op vier velden tot ongeveer 19.00 uur gebeachvolleybald worden. Daarbij zijn alle actieve volleyballers van harte welkom om een balletje mee te komen slaan.

Aanmelden

Aanmelden voor het Hovoc Beachtoernooi op zaterdag 2 juli kan via www.hovoc.nl. Zowel heren als dames kunnen zich daarbij op twee verschillende niveaus inschrijven. Vanwege het beperkt aantal velden moet de organisatie helaas uitgaan van het credo “wie het eerst komt, die het eerst maalt”.

Beachparty

In de avonduren gaan de volleybalvelden aan de kant om plaats te maken voor iedereen die zin heeft in een feest! Op zaterdagavond 2 juli vindt er in café De Lange namelijk een heuse beachparty plaats. Daarbij zijn zomerse beats en een dito stemming gegarandeerd. Deze beachparty bij De Lange is entreevrij!

Terug
^ Terug naar boven