Hoop Dames 2 eindigt in teleurstelling

Vol goede moed werd aan de 1e thuiswedstrijd begonnen met een kompleet team waarvan velen niet 100% wedstrijdfit, en 2 gastspeelsters. De tegenstander was Olympia uit Panningen, een zeer ervaren team met slimme, geslepen speelsters. Al snel werd tegen een 3-8 achterstand aangelopen, maar na wat aanpassingen in de verdediging en een beter verzorgde aanvalsopbouw kwamen we gelijk tot 19-19. Olympia was daarna net iets slimmer en stabieler in de beslissende fase van de set: 23-25.

In de 2e set werd vol op winst ingezet wat deze keer resulteerde in een 8-3 voorsprong. Olympia kwam echter sterk terug een weer werd het gelijk op 18-18.
Ook nu weer was de eindfase voor Panningen. (22-25)

De 3e set was een kopie van de 2e. Ons aanvalsspel was best OK, maar werd goed gepareerd door Olympia, terwijl hun aanval vaak te sterk was voor onze verdediging. Eindstand: 20-25, ontzettend balen.

De 4e set dan maar alles of niets, de dood of de gladiolen. Blijkbaar was er bij ons een stuk spanning vanaf en tevens de fut bij Panningen er een beetje uit. Overtuigend werd deze set gewonnen met 25-15.
Toch nog een puntje maar desondanks een kater van de verloren sets.

Werk aan de winkel om iedereen 100% fit te krijgen en dat laatste beetje overtuiging en zelfvertrouwen te krijgen om de beslissende fases wel naar ons toe te trekken.