Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Geslaagd jubileumweekend!27
mei

Op 4 en 5 mei jongstleden hebben we ons 40-jarig jubileum gevierd. We kijken terug op een zeer geslaagd weekend:

Zaterdag 4 mei ging van start met een beachvolleybaltoernooi bij een temperatuur van maar liefst 8 graden Celsius. Op een fantastisch omgetoverd plein (met zo’n 150 kuub strandzand) streden twintig teams verdeeld over twee poules om de eeuwige roem. De winnaars waren de Heihakkers en in de sponsorpoule autorijschool Janssen.

Er stonden heerlijke gezonde aardbeien, komkommers, blauwe bessen voor iedereen klaar. Diverse broodjes en lekkere soep waren verkrijgbaar in verwarmde (!) tentjes rondom de beachvelden.

Ondanks de kou werd er ook genoten van een biertje tussen de wedstrijden door. Uiteindelijk was het koud maar grotendeels droog en kunnen we spreken van een geslaagd en gezellig toernooi.

à Save the date: 2e VC Grashoek beachtoernooi zaterdag 4 juli 2020!!!

Om 19.00 uur stond de kampioens- en jubileum receptie op het programma. Lang zag het er naar uit dat we dit jaar geen kampioenen zouden hebben maar uiteindelijk slaagden de meiden C erin om het kampioenschap binnen te slepen; super gedaan meiden!!!

Aansluitend werden maar liefst 15 jubilarissen in het zonnetje gezet die al 40 jaar lid zijn van onze club! Daarnaast nog een tweetal 25-jarige jubilarissen.

Vervolgens was er een tombola met fantastische prijzen met als hoofdprijs een ballonvaart!

De feestavond die volgde werd verzorgd door Beck & Bauer die er een mooi Duits getint feestje van wisten te maken. Er werd tot in de kleine uurtjes door gefeest door naar schatting in totaal zo’n 300 aanwezigen.

Zondag 5 mei werd het jubileum vervolg gegeven met een familie- en reünie brunch welke gezien het frisse weer binnen, in de Ankerplaats gehouden werd.

Ruim 200 aanwezigen genoten van een heerlijke brunch, verzorgd door Leanzo. Een kleine domper in het feestelijke weekend volgde toen bleek dat de Joinbus van de Nevobo door omstandigheden niet kon komen. En in plaats van diverse volleybalspellen voor de jeugd moesten we nu improviseren. Dank zij enkele snelle acties van aanwezigen werden er ad hoc springkussens, spelletjes en schminkmogelijkheden geregeld en kon de jeugd zich toch prima vermaken.

Elk jeugdlid van VC Grashoek kreeg een prachtig jubileum shirt wat later ook nog voor een jeugdclinic gebruikt zal worden.

Ook op zondag was er een tombola met wederom prachtige prijzen. Ditmaal met een fiets en een ballonvaart als hoofdprijzen. Rond 18.00 uur zat een geweldig jubileumweekend er op!

Peter Gubbels heeft gedurende het hele weekend foto’s gemaakt welke te bekijken zijn via www.pe-gu-fotografie.nl

Gedurende dit jaar zullen er nog diverse activiteiten volgen in het kader van het jubileum:

– Op zaterdag 8 juni is de jeugdafsluiting in combinatie met de voetbalclub. Hier zal alsnog de Joinbus van Nevobo beschikbaar zijn voor allerlei volleybalactiviteiten.

– In augustus/ september zal er een jeugdclinic plaatsvinden onder leiding van oud international Rob Bontje. – Op 15 september hopen we met een grote groep naar de lange Oranje mannen in Ahoy Rotterdam te gaan.

Al met al prachtige activiteiten die mede mogelijk gemaakt zijn en worden door de vele sponsoren, waarvoor allen grote dank!

En tot slot natuurlijk dank aan alle deelnemers van het beachtoernooi, alle vrijwiligers en last but not least alle leden en oud leden van de club welke dit weekend aanwezig zijn geweest.

Samen kunnen we trots zijn op onze mooie, hechte vereniging!

Bestuur en jubileumcommissie VC Grashoek

Terug
^ Terug naar boven