Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Gepland spektakel werd spektakel27
jun

Op zaterdag 3 juni werd op de voetbalvelden van SV Grashoek de inmiddels traditionele gezamenlijke afsluitdag van de volleybalclub en de voetbalclub, met voetballers uit Grashoek en Koningslust, gehouden.

Ondanks een verdwaald spatje regen hadden we prima weer voor de geplande activiteiten.

Zowel op het gebied van volleyen als voor het voetballen waren er weer zeer leuke spellen (volleyen: blindvolleyen/sponzen gooien/opslagbokaal/hindernisbaan. Voetballen: pannavoetbal/boardingsoc-cer/hindernisbaan/penalty schieten). Maar ook de algemene spellen zoals het jengaspel, het broekhangen alsook het mijnenveld zorgden voor een heleboel plezier. Ook hadden we natuurlijk diverse spellen bij onze sponsor Piet Heldens uit Koningslust besteld. De castle stormbaan, de buikschuifbaan, de bungyrun, de boardingvoetbalbaan en het dartspel fleurden het gehele sportpark op en zorgden voor hilariteit en héél veel speelplezier.

Na de spellenreeks, de finale van de opslagbokaal en de finale van de penaltybokaal  werd er gevoetbald en gevolleyd tegen de ouders waarbij menig duel bevochten werd alsof er een “varken” gewonnen kon worden.

Tussentijds hebben de kinderen en de leiding deze dag kunnen genieten van koffie, ranja, komkommer (Multigrow) en gebak (Bakkersland) en na afloop  kreeg iedereen een heerlijk broodje frikadel of broodje kroket.

Heel fijn was, dat deze afsluitdag door velen werd bezocht zoals  ouders, grootouders, broers en zussen, vrienden en bekenden en ook heel erg leuk, véél belangstelling uit Koningslust.

Al met al een zeer geslaagde dag die volgend jaar zeker weer een vervolg zal krijgen.

Natuurlijk willen we iedereen die heeft meegeholpen bedanken en we hopen eigenlijk dat jullie het volgend jaar ook weer met zoveel enthousiasme meedoen en meehelpen.

De winnaars van deze middag waren:

Penaltybokaal:

Kabouters en de F: Senna Krekels

E: Don Janssen

D en de C: Kai van Megen

A en B: Rick Vanlier

Opslagbokaal:

Niveau 1-2 / volleybalspeeltuin: Sofie Verheul

Meisjes C / Niveau 5: Benthe Heesen

Dames 3 / meisjes A: Jans van Bergen

Spellencircuit:

De allerkleinsten: Kroatië

Middengroep I: Wales

Middengroep II: Spanje

De allergrootsten: Tsjechië

 

Aansluitend werden dit jaar voor de 1e keer, het beste jeugdvoetbalteam 2016/2017 (JO9-1) en de voetbal jeugdtopscoorder 2016/2017, Luuk Gloudemans (98 doelpunten) gehuldigd.

Op de site van SV Grashoek alsook op de site van de Volleybalclub vinden jullie prachtige foto’s van deze zeer geslaagde afsluitdag.

Commissie Junioren clubdag.

Terug
^ Terug naar boven